Logovand

Mangler du vandflasker med logo? Måske reklamevand til messer eller konferencer? Med jeres eget logovand er du sikker på at firmaet både ses og huskes. Vi leverer billigt vand med logo på og reklamevand i størrelserne 0,33 l og 0,5 l. Du finder også kildevand med logo fra f.eks. Aquador, hvor lågene er i forskellige farver. Hos SydDesign tilbyder vi også energidrik med logo til at styrke virksomhedens brand og synlighed.

Nyeste
Logovand, 0,6 l.
Spar 18%
VT1003
Standard salgspris DKK 5,95
Fra DKK 4,85 / Stk ekskl. moms
DKK 6,06 inkl. moms
VAND I PAPRØR, 25 CL
Spar 54%
F646569
Standard salgspris DKK 10,95
Fra DKK 5,00 / Stk ekskl. moms
DKK 6,25 inkl. moms
Logovand, 0,5 L.
Spar 36%
VT1000
Standard salgspris DKK 5,50
Fra DKK 3,50 / Stk ekskl. moms
DKK 4,38 inkl. moms
Logovand, 0,30 L
Spar 30%
VT1001
Standard salgspris DKK 5,00
Fra DKK 3,50 / Stk ekskl. moms
DKK 4,38 inkl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Vandflasker med logo

Som virksomhed er det vigtigt at skille sig ud og der findes et utal af forskellige reklameartikler med logo, som skaber et helt særligt billede af den enkelte virksomhed. Der findes både store og små virkemidler, som kan sprede fortællingen om en seriøs virksomhed i vækst – og her er vand med logo fremtrædende. Med logovand kan du styrke både brand og synlighed for dit firma. Vi tilbyder reklamevand og vand med logo i størrelserne 0,33 l og 0,5 l. Du kan desuden finde kildevand med logo fra f.eks. Aquador, hvor lågene er i forskellige farver. Ved at designe din egen logovand, laver du produktet til dit helt eget, og du kan bestemme, hvilket indtryk du ønsker at efterlade kunder og samarbejdspartnere med. Vores logovand er desuden tappet i Danmark, hvorfor det vand, du serverer for andre, er af den reneste og bedste kvalitet. 

Logovand er enkel men effektiv markedsføring

Vand med logo er en enkel form for markedsføring, men ikke desto mindre effektiv. Det er den, fordi vand er noget alle mennesker har brug for, og det er noget, som oftest takkes ja til, når det tilbydes. Til møder med potentielle kunder kan der sagtens stå logovand på bordet, så kunderne både kan drikke af dem undervejs, men også kan tage med derfra. Det kan desuden anbefales altid at have vandflasker med logo i virksomhedens personalerum, for når en af medarbejderne tager en flaske med derfra og ud til kunder, bliver både logovandet og virksomheden synliggjort.

Skab virksomhedens personlige energidrik

Spred virksomhedens budskab med specialdesignede energidrik med logo, som booster firmaets udtryk. Hos SydDesign tilbyder vi unikke labels til energidrik, der sættes pænt og elegant om dåsen. Du bestemmer selv farvevalg, mønster, billeder, logo, skrift mm. Energidrik med eget logo og tryk er med til at differentiere en virksomhed og efterlader et friskt og energifyldt udtryk hos både kunder og samarbejdspartnere.

Vandflasker med farvede låg

Logovand er en god måde at markedsføre et firma på, på en nem, enkel og prisvenlig måde. Hvis du ønsker at anvende din logovand som en reklamesøjle og som et stærkt blikfang, kan du overveje, om du skal investere i vandflaskerne med farvede låg, som vi også forhandler hos SydDesign. I og med at lågene på vandflaskerne er farvede, så er de mere synlige end traditionelle vandflasker, hvorfor personer per automatik også vil bemærke logovandet i højere grad. Når din virksomheds logo og/eller navn derefter er at se på flasken, vil potentielle kunder have større chance for at huske netop din virksomhed.   

Reklamevand er perfekt til messer og konferencer

Som reklamegaver fungerer både reklamevand og vandflasker med logo rigtig godt – reklamevand er derfor ideel at medbringe på messer og konferencer. Det bliver ofte hurtigt varmt på messer og konferencer, fordi mange mennesker er samlet - folk vil derfor være tørstigere end normalt og vil med glæde bære rundt på en vandflaske med logo. For at dine vand bliver en reklamevand, er det nødvendigt at du tænker over, hvilken vandflaske du vil udlevere, og hvilket logo, der skal pryde flasken.
Hos SydDesign forhandler vi vand med logo i størrelserne 0,33 L og 0,5, og de kan begge fungere godt til potentielle kunder på messen. Det kan dog være en god idé at tænke over, at folk skal bære rundt på dem, hvorfor en mindre flaske kan have sine fordele. Hvis kunder og samarbejdspartnere skal bruge mere vand, kan de altid komme tilbage, for når du køber dine vandflasker med eget logo hos SydDesign, kommer de i pallestørrelser. Du risikerer dermed ikke at løbe tør for reklamevand.