Vi har gaveidéer fra disse mærker og mange andre

Holm
Royal Copenhagen
Fiskars
Georg Jensen
KitchenAid
Södahl
Georg Jensen Damask
Kähler
Weber
Philips

NYHEDER

SÖDAHL BRICKS SENGESÆT, HVID
SÖDAHL BRICKS SENGESÆT, HVID
2 sæt sengelinned fra Södahl.
DKK 400,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 500,00
SÖDAHL HAGEDORNHAGEN SENGESÆT
SÖDAHL HAGEDORNHAGEN SENGESÆT
2 sæt eksklusivt sengelinned.
DKK 640,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 800,00
NUANCE SERVERINGSFAD I MARMOR Ø30 CM
NUANCE SERVERINGSFAD I MARMOR Ø30 CM
Flot serveringsfad i massiv marmor.
DKK 140,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 175,00
FLORA DANICA SENGESÆT
FLORA DANICA SENGESÆT
2 sæt eksklusivt sengelinned. Klokkeblomst.
DKK 640,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 800,00

POPULÆRE

LITE MULEPOSE
LITE MULEPOSE
Mulepose med lang hank.
Fra DKK 11,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms fra DKK 13,75
TERRASSEVARMER
TERRASSEVARMER
Få lidt ekstra varme på terrassen med denne smarte terrassevarmer.
DKK 560,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 700,00
SOLID TWIST USB
SOLID TWIST USB
Lille USB stik, der er både støv og vandtæt.
DKK 0,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 0,00
Sammenfoldelig picnickurv
Sammenfoldelig picnickurv
Fra DKK 223,25 ekskl. moms
Pris inkl. moms fra DKK 279,06

Køb dine firmagaver hos SydDesign A/S

Kæmpe udvalg i klassiske og nyskabende gaveidéer til din virksomhed. Vi kan det der med firmagaver, og har ydet god personlig service til en konkurrencedygtig pris siden 1994.
Personligt Personlig kontakt med en sælger, der rådgiver og følger op, så du og dine kollegaer er tilfredse.
Nemt Vi leverer alle gaver indpakket i gavepapir eller gaveæske. Det eneste du skal gøre er, at dele gaverne ud, når de ankommer.
Fleksibelt Bestil dén perfekte gave til hele virksomheden, eller opsæt jeres helt egen personlige gaveshop.

Jeres helt egen Gaveshop

Vil du gerne give dine medarbejdere mulighed for selv at vælge deres gave, ud fra et sortiment som du eller vi har sammensat? LÆS HER

Find gaverne der passer til gavebudgettet

Dit SydDesign Team står klar til at hjælpe dig

Amdi Amdi Christensen Direktør
Lone Lone Laugesen Salg
Bjarne Bjarne Boysen Salg
Mads Mads Knudsen Salgssupporter
Tina Tina Reinholdt Dohse Web
Jytte Jytte Kjær Bogholderi

Firmagaver

At give en gave har rigtig stor symbolsk betydning - også for de ansatte i virksomheden. Den rette firmagave viser, at medarbejderens arbejde er højt værdsat. Det har betydning for, at medarbejderne føler sig anerkendte og at de er villige til at gå den ekstra mil. Der vil være forskellige begivenheder, hvor en gave fra virksomheden er meget kærkommen. Det være sig private såvel som arbejdsmæssige begivenheder.

Når en medarbejder har jubilæum i virksomheden, er der stor grund til at finde en god og kreativ gave. Jubilæet skiller sig ud fra andre begivenheder, fordi det handler om et loyalitetsbånd mellem virksomheden og den enkelte medarbejder. Derfor er det særligt vigtigt, at dén gave er velovervejet og passer til den enkelte medarbejder. 

Bredt udvalg af spændende firmagaver
Hos SydDesign specialiserer vi os i at levere et bredt og spændende udvalg af firmagaver i alle prisklasser. Vi har alt i gavepakker, design gaver, køkkenudstyr, elektronik, ting til boligen, vin og chokolade og meget andet. Du finder herudover firmagaver fra populære mærker som Georg Jensen, Kähler, Menu, Eva Solo, Royal Copenhagen og mange flere.

Se det store udvalg af firmagaver her

Personlige firmajulegaver
At finde den helt rigtige julegave fra firmaet til de ansatte kan være en større udfordring. Det er dog værd at tage udfordringen op. En julegave viser nemlig meget om, hvem I er som virksomhed. For de ansatte viser firmajulegaven virkelig, at deres arbejde har stor værdi for virksomheden. Med julens placeringen allersidst på året, er det en helt unik mulighed for at sige tak for i år og på gensyn i det næste!

Stort sortiment af firmajulegaver i alle prisklasser
Udfordringen ved firmajulegaver ligger dog i, hvordan man vælge en gave, der vil falde i alles smag. Det er nok tæt på umuligt, men så findes der heldigvis andre løsninger. Hos SydDesign har vi gjort os umage for at imødekomme netop denne udfordring. Vores udvalg er stort og vores firmajulegaver ligger i alle prisklasser. så har vi gjort det muligt for de ansatte selv at vælge deres gaver. Du vælger nogle gaver ud, som du mener, vil falde i god jord. Derefter får de ansatte selv mulighed for at vælge i mellem disse gaver. På den måde er det nemmere at gøre mange glade! 

Find dine næste firmajulegaver her

Reklamegaver

Hos SydDesign sætter vi en dyd i at finde de helt rigtige gaver. Det gælder også, når det kommer til reklamegaver. Reklamegaver er nem og effektiv måde at få spredt virksomhedens logo eller slogan. Og valgmulighederne er mange! Derfor er det helt oplagt, at man overvejer hvad reklamegaverne skal sige om virksomheden. En kuglepen med logo kan være det helt rette valg for nogle virksomheder, mens det for andre ikke helt er nok. Kreative reklamegaver kan vise virksomhedens mod og så er den rette reklamegave virkelig effektiv kommunikation og markedsføring. Det handler om at finde den gave, som passer ind i netop jeres identitet. Modtageren af gaven skal hurtigt kunne kode, hvem er gaven fra og hvad siger den om virksomheden.

Væk opmærksomhed med kreative reklamegaver
Reklamegaverne er en oplagt mulighed for at skabe lidt opmærksomhed omkring jeres brand. Tænk derfor også over, hvor gaven skal gives. Har du medarbejdere, der står på messer og skal give reklamegaver med til potentielle, nye kunder, så er den rette reklamegave endnu mere vigtig. Her er man i konkurrence ikke kun om opmærksomheden fra andre firmaer. Men man er også i konkurrence om at blive husket, når kunderne kommer hjem igen. Der er reklamegaven helt oplagt. Den kan skabe samtale og dermed er man allerede i kundens bevidsthed.

Reklamegaver til alle behov
Heldigvis har vi hos SydDesign et stort udvalg med mange utraditionelle muligheder. Der er derfor rig mulighed for at finde det udtryk, der passer bedst til jer. 

Du kan gå på opdagelse og finde kreative reklamegaver her

Profilbeklædning

Profilbeklædning er jeres mulighed for at fremstå som én samlet virksomhed for omverdenen. Vores beklædning viser meget om, hvem vi er som mennesker. Det ligger helt instinktivt til os, at vi gennem påklædning og udseende forbinder forskellige værdier og status. Det kan derfor være en god idé at tænke på netop påklædning, hvis medarbejdere skal sendes på messe eller konference. 

Tøj og tekstiler til dit behov
Påklædningen skal match de værdier, som I gerne vil signalere som virksomhed. En skjorte viser noget helt andet end en polo t-shirt. Derfor er det vigtigt, at man tager stilling til, hvad I gerne vil udstråle. Profilbeklædning er også en måde at få sit logo og slogan ud. Man kan få trykt lige netop dét, der passer bedst til jer på tøjet. På den måde bliver medarbejderne endnu mere repræsentanter for virksomheden. Det kan være en god idé, hvis man befinder sig et sted med mange mennesker eller man på anden måde har brug for at kunne skelne mellem kunder og medarbejdere.

Profilbeklædning med eget logo
Profilbeklædning er en fantastisk måde at profilere sit firma og hos SydDesign har vi alt i tøj og tekstiler i mange forskellige størrelser og farver, hvor på du kan få påtrykt dit helt eget logo eller budskab. Vi er meget bevidste om, at den bedste profilbeklædning, er den, som dine medarbejdere føler sig allerbedst tilpas i. Helhedsindtrykket er afgørende for den samlede oplevelse af dine medarbejdere.

Se vores udvalg af profilbeklædning her