Om os

SydDesign - kunden i centrum

 

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at du, som kunde, er den vigtigste person i vores butik.
Er du i tvivl så test os. Besøg vores showroom på Ingolf Nielsens Vej 35 i Sønderborg, eller gi’ et ring.
Vi kommer gerne på besøg i din virksomhed, så vi sikrer, at du får den løsning, der passer til dit behov.

 

I SydDesign er service ikke noget, du betaler ekstra for. Det er inkluderet - uanset om du er en stor eller lille virksomhed. Vi tror på, at det er service, der gør forskellen - og det har vi troet på siden 1994.

Firmagaver
Her har du et væld af muligheder for at finde den helt rigtige gave – både til dine medarbejdere og kunder. Vores kvalitetsbevidste indkøbere har, i et tæt samspil med trendsættende leverandører og designere, sat os i stand til at præsentere et produktprogram, der er en kombination af både det klassiske og nyskabende design - i bedste skandinaviske stil. Ja, vi er faktisk stolte af de muligheder, vi nu kan tilbyde vore kunder. Vi kan med garanti hjælpe dig, så du får den løsning, du efterlyser. Vi er kendt for den kreative tilgang til opgaverne - med dig i centrum. Gaver til fødselsdage, receptioner og jubilæer fylder sammen med julegaver til medarbejdere og kunder en god del af vores hverdag.
Reklamegaver
Heldigvis har vi også tid til at finde de promotionartikler, som din virksomhed har brug for. Vi har kuglepenne i alle kvaliteter, vi har USB-stik, rygsække, knive, t-shirts, tasker, drikkedunke. Ja, vi kan levere alt, hvad du har behov for. Vi klarer de hurtige leveringer som produceres i EU men kan også klare større leveringer som typisk produceres hos vore samarbejdspartnere i Østen. Vi ved, hvad modtagerne sætter pris på. Vi ved, hvornår dit firmalogo skal være lille og diskret, og når det skal være stort og larmende. Det kalder vi rådgivning og service.
Profilbeklædning
Vi har også stor ekspertise inden for beklædning til virksomheder, skoler og foreninger. Vi er leveringsdygtige i hele paletten, det kunne være caps, t-shirts, poloshirts, skjorter og jakker men har du andre ideer klarer vi også dette. Vi har muligheder for hurtige leveringer der produceres i Danmark men vi har også formaliserede samarbejdspartnere i østen som producerer de større mængder, dog mod en længere leveringstid men også med de bedste priser.

Vi tilbyder dig en kundetilpasset webshop

Vi skræddersyer webshops til vores kunder, virksomheder som ønsker at spare tid og ressourcer.

Med et login til din virksomheds portal, er det nemt at finde og bestille de varer, som er særligt tilpasset din virksomhed. Herunder findes reklameartikler, beklædning og gaver med din virksomheds logo. 

Den kundetilpassede webshop bliver oprettet på kundens intranet og kører automatisk. Herfra er det nemt at logge ind på shoppen og bestille de varer man ønsker. På den måde sparer virksomheden både lagerplads og håndtering af disse varer.

Din helt egen Gaveshop

Vil du gerne give dine medarbejdere mulighed for selv at vælge deres gave, ud fra et sortiment som du har sammensat?

Gavevalget.dk gør gaveindkøbet enkelt og fleksibelt for alle parter.

Gavevalget.dk tilbyder dine medarbejdere og/eller kunder valgfrihed til at vælge deres helt egen gave fra et udvalg på 24 aktuelle gaver.

Gavevalget.dk tilbyder gaver inden for 5 forskellige standardbudgetter, kr. 250,- kr. 400, kr. 560,- kr. 640,- kr. 720,- og kr. 1040,- ekskl. moms.