Cykeltøj

Lad firmaet komme ud at blive luftet i det fri, med cykeltøj prydet af jeres logo. Cykling er en aktivitet som både dyrkes for sjov af cykelentusiaster i hele landet, og også det mest populære og bredest favnende transportmidler – I Danmark bliver der cykler til og fra alle steder, og der er derfor ingen som ikke kunne drage nytte af lækkert cykeltøj som giver den bedste tur på cyklen. Cykeltøj med logo viser miljø- og sundhedsbevidsthed og bidrager til en stærk firmaprofil der ikke hviler på laurbærrene, men er med der hvor det sker og forstår sine omgivelser.

Nyeste
CRAFT CYKEL VINDJAKKE CRAFT CYKEL VINDJAKKE
Spar 17%
CR1902178
Standard salgspris DKK 641,00
Fra DKK 532,00 / Stk ekskl. moms
DKK 665,00 inkl. moms
CRAFT CYKEL VEST CRAFT CYKEL VEST
Spar 17%
CR1902166
Standard salgspris DKK 433,00
Fra DKK 359,00 / Stk ekskl. moms
DKK 448,75 inkl. moms
CRAFT CYKELTRØJE, TERMO CRAFT CYKELTRØJE, TERMO
Spar 17%
CR1902145
Standard salgspris DKK 530,00
Fra DKK 439,00 / Stk ekskl. moms
DKK 548,75 inkl. moms
CRAFT CYKELTRØJE CRAFT CYKELTRØJE
Spar 16%
CR1902141
Standard salgspris DKK 401,00
Fra DKK 335,00 / Stk ekskl. moms
DKK 418,75 inkl. moms
Viser 1 til 4 af 4


Cykeltøj med logo forhandles hos SydDesign

Der kan være flere årsager til, hvorfor jeres virksomhed eller cykelklub ønsker at investere i cykeltøj, og det er forskelligt, hvilket tøj I står og mangler. Uanset grunden dertil eller tøjvalg, kan det være en god idé at købe cykeltøj, der har mulighed for at få et logo trykket derpå. Hos SydDesign forhandler vi cykeltøj i mærkerne Craft og Vangard, og det er ved begge tøjmærker muligt at finde noget cykeltøj, hvor du kan printe eksempelvis virksomhedens eller klubbens logo. Ved at få logo på cykeltøjet sørger du for, at flere personer vil se logoet, og der er dermed tale om enkel og nem markedsføring. Hos SydDesign forhandler vi alt slags cykeltøj eksempelvis cykeltrøjer, cykelbukser med og uden seler, cykelveste og cykelshorts. Hos os er det derfor muligt at finde det cykeltøj, som du står og mangler.

Når du designer cykeltøj med eget tryk og logo, får du et helt unikt produkt

Når du handler cykeltøj hos SydDesign, kan du som sagt få printet din virksomheds eller klubs logo på tøjet. Du har derudover også mulighed for at få tryk på dit cykeltøj. Det kan være, at holdets navn skal stå bag på, eller klubben eller virksomhedens navn skal kunne ses skriftligt, og ikke blot som logo. Fordi du selv er medvirkende i designprocessen af dit nyindkøbte cykeltøj, får du et produkt, der er helt dit eget, og som du derfor stolt kan vise frem. Cykeltøj med eget tryk og logo kan være en særdeles god idé, hvis man stiller op som hold til én af de store cykelevents, der årligt afholdes i Danmark, og hvor andre virksomheder også deltager. Ved at have iført sig cykeltøj til et sådant event, som tydeligt viser virksomhedens logo og navn, er der potentiale for, at flere nye kunder vil se og høre om netop jeres virksomhed.

Du kan få tryk på cykeltøj til mange personer i et unikt design

Hvis det tiltaler dig, at du selv kan være med til at producere jeres nye cykeltøj, så er det en god idé at se på enten cykeltøjmærket Craft eller Vangard, som netop forhandles her. Når du handler hos SydDesign får du nemlig mulighed for at lave din helt egen kollektion af cykeltøj med den gode kvalitet, som disse tøjmærker er kendt for. Det betyder, at du selv vælger farve og bestemmer, hvilke logoer der skal anvendes. Du kan desuden både designe én kollektion, der passer til sommercykling og én, der matcher vinterens koldere temperaturer, så brugerne ikke er nødsaget til at anvende det kolde tøj om vinteren eller omvendt. Dette cykeltøj med tryk skal købes i større partier, og det er derfor en fordel for virksomheden, der ønsker at anskaffe sig det til flere medarbejdere eller til cykelholdet, der mangler nyt cykeltøj.