Påskegaver

Forkæl dine medarbejdere og ansatte med en påskegave eller påskeæg i 2025

Påsken er en tid for glæde og fornyelse, og det er den perfekte lejlighed til at vise dine medarbejdere, hvor meget du værdsætter dem. Med en påskegave til ansatte kan du sprede glæde og motivation på arbejdspladsen.

Hos SydDesign tilbyder vi et bredt og stort udvalg af påskegaver til jeres firma og medarbejdere, der passer til ethvert budget. Vi har alt fra klassiske chokoladeæg til mere unikke gaver som gaver med jeres eget logo på. 

Uanset hvad du vælger, er du sikker på at finde den perfekte påske gave hos os.

Nyeste
BLACK BOX
LAK500111
 
DKK 145,00 / Stk ekskl. moms
DKK 181,25 inkl. moms
BLACK BOX 3xSMALL (A+B+C)
LAK500110
 
DKK 160,00 / Stk ekskl. moms
DKK 200,00 inkl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Firma påskegaver 2025: Forkæl dine medarbejdere og ansatte med et lækkert påskeæg.

Påskegaver til ansatte og medarbejdere er noget der bringer glæde til alle i firmaet. Et påskeæg til firmaIet kan du give dine medarbejdere og kunder en ekstra speciel påske med et lækkert chokoladeæg fra vores udvalgte sortiment.

Påskegaver til firmaet og medarbejdere: Hos os finder du et bredt udvalg af påskegaver og påskeæg, der passer perfekt som firmagaver, kundegaver eller påskegaver til ansatte. 

Vi tilbyder:

  • Højkvalitets chokolade: Vi har et stort udvalg af chokoladegaver fra kendte mærker som Summerbird, Lakrids By Bülow og Aalborg Chokoladen. Æggene er lavet af den bedste chokolade og findes i forskellige smagsvarianter, f.eks. marcipan, praliné, karamel og lakrids.
  • Forskellige prisklasser: Vi har påskeæg til ethvert budget, Med priser fra 8,50,-  så du kan finde den perfekte gave uanset jeres behov.
  • Mulighed for logo: Vi tilbyder at trykke jeres logo på blandt andet æggebærerne for at give din gave et personligt touch.

Bestil dine påskegaver i dag og glæd dine medarbejdere og eller kunder i dag!

FAQ:

1 - Hvordan vælger jeg den bedste påskegave?

Når I som firma skal vælge en påskegave, er det vigtigt at overveje modtagerens interesser og behov.  Der er mange andre muligheder end chokolade eller spiselige gave til påske, en af de mest populærer kategorier er termokrus med et graveret firma logo, eller det kunne også være noget stel fra Royal Copenhagen. Kontakt os på info@syddesign.dk eller på 74123255 så står vi klar til at hjælpe jer med gode råd. 

2 - Hvor hurtig kan I levere?

Leveringstiden afhænger af den valgte leveringsmetode. Vi tilbyder hurtig levering ned til et par dage på mange af vores produkter, så du kan få din gave i tide inden påsken. Har du en hastesag, så kontakt os gerne hurtigst muligt så vi kan være behjælpelige med en hurtig og problemfri levering.

3 - Hvorfor give påskegaver til ansatte og medarbejdere?

At give påskegaver til de ansatte og medarbejdere er en god måde at vise påskønnelse for deres hårde arbejde på. Det kan også være med til at styrke moralen og motivationen på arbejdspladsen. Et lækkert chokoladeæg, eller en gave der ikke bare bliver spist, er en perfekt måde at vise medarbejdere og ansatte værdsættelse på. Det er også en hyggelig måde at markere påskens komme og sprede lidt glæde på arbejdspladsen.