Ure og vejrstationer

Står du og mangler en firmagave lidt udover det sædvanlige, er denne kategori en mulighed. I vores flotte og stilrene udvalg af designerure kan du med sikkerhed finde en firmagave som medarbejderne, kollegaerne eller samarbejdspartnerne vil værdsætte. Uret er en fast bestanddel i de fleste hjem, og en genstand der betragtes flere gange til dagligt, derfor skal uret gerne være både stilfuldt, men også enkelt og diskret. Et alternativt bud på en funktionel firmagave er en vejrstation, som især de fysisk aktive i firmaet kan få stor glæde og nytte af.

Nyeste
KOPPEL UR STÅL-HVID, 10 CM
GJ3587584
 
DKK 300,00 / Stk ekskl. moms
DKK 375,00 inkl. moms
KOPPEL UR M. ALARM, RUSTFRIT STÅL
GJ3587585
 
DKK 575,00 / Stk ekskl. moms
DKK 718,75 inkl. moms
KOPPEL VÆGUR STÅL, 30 CM
GJ3587583
 
DKK 2.159,00 / Stk ekskl. moms
DKK 2.698,75 inkl. moms
MASERATI COMPETIZIONE DAMEUR MASERATI COMPETIZIONE DAMEUR
MASER8853100503
 
DKK 640,00 / Stk ekskl. moms
DKK 800,00 inkl. moms
ARNE JACOBSEN VEJRSTATION 3 DELE ARNE JACOBSEN VEJRSTATION 3 DELE
AJ2020
 
DKK 1.680,00 / Stk ekskl. moms
DKK 2.100,00 inkl. moms
ARNE JACOBSEN VEJRSTATION 4 DELE ARNE JACOBSEN VEJRSTATION 4 DELE
AJ2021
 
DKK 2.240,00 / Stk ekskl. moms
DKK 2.800,00 inkl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Dameure hitter som firmagave til kvinderne

En solid firmagave, som er langtidsholdbar, og som vil sætte smilet på alle damerne, er et ur. Ure i tidsløst design kan være den sikre vej at gå, og her er et Bering ur til damer en sikker vinder. Hos SydDesign kan du finde et Bering dameur med stålrem og sort urskive, der vil matche det meste tøj, og som de fleste personer vil synes om. Dette ur fås desuden også med sort urskive og sort læderrem, hvilket skaber et råt udtryk, samtidig med det holder sin stilfulde form. Skagen ure har det samme tidsløse design, hvorfor du uden problemer vil kunne vælge det ene eller andet, såfremt det er et klassisk look, du går efter.

Du kan finde herreure, som du synes om

Herrerne er mindst lige så glade for ure, som kvinderne er, og du behøver således ikke tøve med at lade firmagaven være et herreur. Hos SydDesign forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsure, hvorfor Fossil ure, Skagen ure og Bering herreur er at finde lige her på siden. Disse ure udstråler klasse og elegance, og det er et udtryk de fleste virksomheder ønsker at efterlade deres gavemodtagere med. Mange af urene kan desuden også fås som unisex ure, hvorfor både mænd og kvinder vil kunne får stor glæde deraf.

Et hygrometer kan fås i flot designerstil

Et hygrometer måler fugtigheden i luften, og det kan på mange måder lyde som en lidt kedeligt genstand, men det er det bestemt ikke. Hygrometerne, der forhandles her hos SydDesign, er nemlig skabt i det flotteste design og af designere såsom Arne Jacobsen og Henning Koppel. Det er således vejrstationer i høj kvalitet, og netop derfor vil det glæde mange personer at have et hygrometer hængende i deres hjem. De fås både med sort og hvid skive, hvor det sorte efterlader et råt indtryk, der samler fokus derpå, er den hvide skive mere anonym og klassisk. Du kan således selv bestemme, hvordan årets firmagave skal se ud, og hvilket udtryk det skal have.

Ure og vejrstationer fra kendte mærker kan fås hos SydDesign

Hos SydDesign er vi som sagt meget kvalitetsbevidste, og vi ved, at vores kunder har det lige sådan. Derfor er det også vigtigt for os, at du her på siden har nemt ved at finde frem til flotte og klassiske ure og vejrstationer, som kan fungere som en firmagave til dine medarbejdere. Arne Jacobsen er en af de mest kendte danske designere, og hans arbejde er særdeles vellidt af mange, hvorfor både ure og vejrstationer vil være på ønskesedlen hos flere personer. Da de fleste virksomheder giver én firmagave til alle medarbejdere, vil et vægur eller vejrstation fra Arne Jacobsen være et godt eksempel på en gave, som alle modtagere vil sætte pris på.