Til udendørs brug

Sommeren er ved at være på vej, så det er helt ideelt at give en gave til udendørs brug. Mange af disse ting kan bruges hele året rundt, men de fleste ved, at man nu engang får mest ud af sin have og lignende, når solen er varm og vejret er mildt. Hvis du vælger en firmagave til udendørs brug, giver du en ting, der med sikkerhed er med til at skabe mere hygge på terrassen eller for den sags skyld i vintersneen. Det kan for eksempel være en moderne havefakkel eller en ildkurv. Med en firmagave til udendørs brug, giver du uden tvivl en gave, der bliver brugt, og som er hyggelig.

Nyeste
AMAROQ 4 PERS. IGLO TELT AMAROQ 4 PERS. IGLO TELT
FN103-TEN033
 
DKK 560,00 / Stk ekskl. moms
DKK 700,00 inkl. moms
AMAROQ TUNNELTELT 4. PERS.
FN103-TEN032
 
DKK 640,00 / Stk ekskl. moms
DKK 800,00 inkl. moms
##CIRCLE BÅLFAD DIA. 76 CM I SORT STÅL ##CIRCLE BÅLFAD DIA. 76 CM I SORT STÅL
FH14278
 
DKK 720,00 / Stk ekskl. moms
DKK 900,00 inkl. moms
Rusty Bålfad dia. 63 cm Rusty Bålfad dia. 63 cm
FH14280
 
DKK 560,00 / Stk ekskl. moms
DKK 700,00 inkl. moms
FLAGSTANG M. FLAG FLAGSTANG M. FLAG
MDLGP16
 
DKK 400,00 / Stk ekskl. moms
DKK 500,00 inkl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Udendørs gaver vil blive værdsat af hele familien

En firmagave, der giver anledning til at bruge sin fritid i foråret og sommeren udenfor, kan kun være en god firmagave. Du kan derfor roligt arbejde videre på den idé, hvis du tænker, at det skal være årets firmagave, for det vil med garanti glæde modtageren. Hos SydDesign sætter vi selv stor pris på de udendørsting, der forsøder sommeren, og vi har derfor sørget for at være leveringsdygtige i netop disse ting. Eksempelvis skaber fakler og udendørslamper en helt unik stemning, som kun levende lys kan, og det gør blot aftenen endnu bedre.

En terrassevarmer forlænger forårs- og sommeraftenerne

Det danske vejr kan mildest talt godt være en smule utilregneligt, men når sommeraftenerne endelig er der, så vil vi gerne udnytte det mest muligt. Her er terrassevarmere et eminent redskab, der gør, at det er muligt at sidde længere på terrassen med både familie og venner. En terrassevarmer i firmagave vil derfor uden tvivl vække begejstring, og en lille varmer, som den vi forhandler her hos SydDesign, der ikke fylder så meget, er måske at foretrække. Så kan både medarbejdere med hus og have samt lejligheder med altan nemlig få glæde af den.

En Sambito Hammock er uundværlig på en sommerdag

En hængekøje i firmagave er måske ikke den mest traditionelle gave, men det betyder ikke, at det ikke er en god idé. For det er det! Hængekøjen er en af de ting, som man ikke selv tænker på at erhverve sig, men som vil skabe stor glæde i haven i mange somre fremover. Den kan bruges af både børn og voksne, og man kan derfor sige, at det er en gave, der glæder hele familien. Hos SydDesign ved vi, at firmagaver er sjovest at give, hvis de faktisk bliver brugt, og netop derfor forhandler vi Sambito Hammock, der er præcis sådan en type gave.

Et bålfad samler familien til hygge og samvær

Bålfade har længe været værdsat i de danske haver, og det er der en årsag til; bålfadet skaber nemlig en hyggelig stemning, som både børn og voksne kan samles over. Der kan både varmes skumfiduser og andre madvarer, eller man kan blot bruge det til at sidde og nyde ildens varme og glød. Det er således også en firmagave, der vil blive benyttet. Hos SydDesign forhandler vi flere forskellige bålfade, og du kan derfor selv bestemme, hvilket bålfad du bedst synes om. De varierer eksempelvis i størrelse, hvorfor du kan overveje, om du er mest til det store bålfad, eller det skal være mindre. Der er desuden forskel på deres design, og Flame Firebowl vil i den forbindelse passe særdeles godt ude i den rustikke have, mens det store bålfad i stål vil klæde enhver terrasse.