Spil og legetøj

Spil og legetøj Hvis du sidder som formand eller leder for et firma og gerne vil sørge for at opretholde en god arbejdsmoral og en høj general arbejdsindsats blandt dine ansatte, så kan spil og legetøj være den perfekte firmagave. Spil og legetøj er for det meste noget, som de fleste børn kigger længselsfuldt efter, og hvis du har ansatte eller kunder, som har børn, så kan du gøre disse mindst lige så glade for spil og legetøj, som du kan gøre børnene.

Nyeste
BEZZERWIZZER ORIGINAL BEZZERWIZZER ORIGINAL
BW2
 
DKK 300,00 / Stk ekskl. moms
DKK 375,00 inkl. moms
HINT HINT
BW1
 
DKK 240,00 / Stk ekskl. moms
DKK 300,00 inkl. moms
BEZZERWIZZER FAMILIE BEZZERWIZZER FAMILIE
BW5
 
DKK 240,00 / Stk ekskl. moms
DKK 300,00 inkl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Spil og legetøj til lave priser

Her på siden vil du hurtigt finde ud af, at du kan finde alle mulige forskellige slags legetøj til børn, som dine kunder i høj grad vil værdsætte. Legetøj som firmagave er med til at udstråle, at I selv ved, hvordan det er at have børn, og det vil enhver forælder i allerhøjeste grad værdsætte. På den måde kan I som firma nå ud til et bredere publikum – I vil faktisk ligefrem udvide jeres umiddelbare publikum, hvis I vælger at have reklamegaver i form af legetøj til børn. Hvis I har blod på tanden, kan I vælge at tage skridtet videre og købe noget vildt lækkert trælegetøj ind til firmaet, som både er flot og bæredygtigt, og som ethvert barn vil kunne få timevis af sjov ud af. Hvis I vælger at have en masse forskellige legetøj til børn rundt omkring på jeres kontor, vil I også kunne vise omverdenen, at I er en virksomhed, der ikke kun tænker på arbejde, men at I også har tid til at værdsætte og påskønne mange af de ting i hverdagen, som i høj grad også er vigtige – ikke mindst jeres og kundernes børn og deres behov.

Legetøj fra BRIO

En virkelig god idé til noget legetøj, som er lidt gammeldags på den fede måde, og som enormt mange børn i Danmark har arvet fra ældre søskende eller ældre kusiner eller fætre, er BRIO legetøj. BRIO er et mærke, der sikkert og professionelt har slået sig fast på det danske marked, og som i dag anses som værende skabere af klassiske stykker trælegetøj til børn i de fleste aldre. Tænker man på BRIO, kan man heller ikke lade være med at tænke på deres unikke BRIO gåvogn, BRIO hund eller de dejlige og flotte BRIO togsæt, som alle børn vel efterhånden kan nikke genkendende efter. Ved at have BRIO legetøj på jeres kontor eller i jeres virksomhed, viser I omverdenen, at I sætter pris på traditioner og på god kvalitet – ikke kun i jeres daglige arbejde, men også i jeres kunders tilfredsstillelse, når deres børn kan komme forbi og lege med alt jeres BRIO legetøj, mens deres forældre er til møde eller lignende. En BRIO gåvogn kan være med til at signalere til jeres kunder, at der skal være tid til både at pleje familien og de små børn, der lige har lært at gå, men at det også er vigtigt, at privatlivet og arbejdslivet bliver fusioneret på en sund og meningsfuld facon.

Sjove brætspil for børn og voksne

Smarte reklamegaver er ikke kun til børn, og enormt mange voksne vil kunne nikke genkendende til, at brætspil er noget af det sjoveste, der findes, som endnu ikke er blevet elektronisk. De fleste kendte brætspil, som flere og flere vælger at spille, er klassiske brætspil som for eksempel Bezzerwizzer eller Quizmysteriet. Der findes dog også en masse andre brætspil, men et godt slag Bezzerwizzer vil i mange tilfælde være lige præcis dét, der skal til for at bryde isen og få et godt partnerskab i hus. Noget af det, der er allersmartest ved brætspil, er at de kan være med til at ryste en større mængde sammen til at være til stede omkring en enkelt ting. Det kan ultimativt være med til at bryde de sociale barrierer, som i mange tilfælde kan virke ødelæggende for arbejdsmæssige relationer. Hvis du ønsker, at dit firma skal udstråle et højt niveau af arbejdsomhed og kvalitet og samtidig vil vise omverdenen, at der er tid og plads til at have det sjovt med hinanden, vil det på langt sigt gøre arbejdspladsen til et sjovere og mere arbejdsomt miljø for alle de ansatte og de potentielle kunder, som I vil få.