Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask har en hæderkronet kollektion af klassiske tekstiler til dit hjem. Sortimentet inkluderer også Firmajulegaver. Som en af Danmarks ældste designvirksomheder, har de siden 1756, været førende inden for at skabe luksuriøse kvalitetstekstiler, der gør din hverdag lidt bedre.  Georg Jensen Damask tilbyder forskellige julegave muligheder, herunder Firmajulegaver til kunder, og firmajulegaver til 200 kr. 

Vores udvalg af Firmajulegaver inkluderer alt fra sengetøj, håndklæder, viskestykker og duge til nattøj og servietter. En firmajulegave fra Georg Jensen Damask er lavet med omhu, håndværk og indsigt, hvilket sikrer den høje kvalitet, de er kendt for. De prioriterer bæredygtighed og ansvarlig produktion og er perfekt som firmajulegaver til kunder.

Georg Jensen Damask er stolt af deres lange samarbejde med det danske Kongehus og er blevet tildelt prædikatet Kongelig Hofleverandør. De er et familieejet firma, der værner om væverhåndværket for at bevare den kvalitet, de har været kendt for i mange år. Firmajulegaver er den perfekte måde at vise værdsættelse over for jeres medarbejdere.

Firmajulegaver vælg selv:

Er I på udgik efter en firmajulegaver vælg selv løsning, så skal i vælge Firmajulegaver fra Gavevalget.dk. Det er vores firmajulegave vælg selv gaveløsning.