Lysestager

Mangler du en flot gave til medarbejderne eller kollegaerne er en firmagave i form af lysestager en mulighed, da levende lys spreder god stemning og varme i de hjemlige rammer. At tænde lys både i den mørke vintertid eller på en hyggelig, lun sommeraften er en vellidt, dansk tradition. Cobra lysestagerne fra Georg Jensen, der i bløde kurver snor sig, er i forskellige sæt og størrelser, og er med sit klassiske og enkle design en stilfuld gave til kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Nyeste
KOPPEL LYSESTAGER, 2 STK. KOPPEL LYSESTAGER, 2 STK.
GJ3586807
 
DKK 431,00 / Stk ekskl. moms
DKK 538,75 inkl. moms
COBRA LYSESTAGER, LARGE 2 STK COBRA LYSESTAGER, LARGE 2 STK
GJ3586695
 
DKK 791,00 / Stk ekskl. moms
DKK 988,75 inkl. moms
COBRA LYSESTAGER, MEDIUM 2 STK COBRA LYSESTAGER, MEDIUM 2 STK
GJ3586579
 
DKK 400,00 / Stk ekskl. moms
DKK 500,00 inkl. moms
COBRA LYSESTAGER, SMALL 2 STK
GJ3586694
 
DKK 575,00 / Stk ekskl. moms
DKK 718,75 inkl. moms
COBRA GULVSTAGE, SMALL COBRA GULVSTAGE, SMALL
GJ3586631
 
DKK 1.151,00 / Stk ekskl. moms
DKK 1.438,75 inkl. moms
COBRA GULVSTAGE, LARGE COBRA GULVSTAGE, LARGE
GJ3586633
 
DKK 1.439,00 / Stk ekskl. moms
DKK 1.798,75 inkl. moms
COBRA GULVSTAGE, MEDIUM COBRA GULVSTAGE, MEDIUM
GJ3586632
 
DKK 1.295,00 / Stk ekskl. moms
DKK 1.618,75 inkl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Lysestager er særdeles gode firmagaver

Jagten på årets firmagave er sat ind, og du vil som altid gerne finde en gave, som er helt den rigtige. Ting til hjemmet og indretningen går du i den forbindelse aldrig galt i byen med, hvorfor en lysestage med sikkerhed også vil falde i god jord. Det er naturligvis svært at beslutte, hvilken lysestage det skal være, men ved at handle her hos SydDesign giver du dig selv en stor fordel; vi forhandler nemlig mange forskellige lysestager, hvor der med garanti er nogen, du vil synes om. Der er brands som Nuance, Menu, Skagerak samt andre kendte danske brands, og du kan således selv bestemme, hvor du ønsker, at din firmagave til dine medarbejdere skal komme fra.

Georg Jensen lysestager er klassikere i det moderne hjem

Lysestager Georg Jensen er uden tvivl nogen af de mest kendte lysestager, og der er således mange, som drømmer om at have stager stående i deres hjem fra netop det mærke. Georg Jensen Cobra lysestager er et eksempel på disse klassikere, og som med deres tvist er helt unikke. De fleste personer kender således Cobra stagerne, hvorfor du med god samvittighed kan købe dem som firmagave. Det er desuden en holdbar vare, som kan skabe glæde i hjemmene i mange år frem. Lysestagerne fås desuden i forskellige størrelser, så du selv kan bestemme, hvilken størrelse du bedst synes om. Cobra lysestagen er dog ikke den eneste klassiker fra Georg Jensen, hvorfor vi hos SydDesign naturligvis har et bredt udvalg af de andre stager. Et eksempel på en anden moderne klassiker fra brandet er Elephant candleholders, som er små stager, der fås i sæt af fire. Hvis lysestagerne fra Georg Jensen skal bruges som gaver, så vil det være oplagt at vælge Cafu Candleholders, der er et gavesæt med tre stager.

Kähler lysestager er et hit hos særligt kvinderne

Kähler er et interiørbrand, der har vundet indpas i de danske hjem de seneste år. Det ved vi hos SydDesign, fordi vi sætter en ære i at forhandle de varer, som du efterspørger, og netop derfor forhandler vi også lysestager fra Kähler. Det kan eksempelvis være Nobili Snebold stager, som er fyrfadsstager, der sælges i pakker af to, og disse stager passer ind i alle hjem, hvorfor du roligt kan give disse i gave. Hvis du vil skabe særlig stor glæde, kan du med fordel investere i Kähler lyshus, som er blevet særdeles populært. Denne stage skaber en hyggelig stemning med lys ud af vinduerne, og det giver et godt samspil, hvis du sætter dem sammen med andre Kähler lyshuse. I tilfælde af, at du gerne vil købe en stage fra Kähler, men blot ønsker en traditionel lysestage, så er vi hos SydDesign naturligvis også leveringsdygtige heri.