FUSION C3 LONG TIGHTS
Varenummer: FU0034
Standard salgspris DKK 600,00
DKK 385,00 / Stk
DKK 481,25 inkl. moms
  •  
Ultra-komfortable, anmelder- og bruger-favorit løbetights.


Mere information

  • FUSION C3 Long tights er Ultra-komfortable, anmelder- og bruger-favorit løbetights i unik svedtransporterende- og strækbar metervare. Din optimale træningspartner på løbeturen og favorit til bare at have på i andre sammenhænge. De originale FUSION-lommer giver dig mulighed for at medbringe energi eller telefon. Brugerne siger: “Når jeg først har fået dem på, vil jeg ikke have dem af igen”. Anbefalet til løb Pasform: Tætsiddende BONUS: Fås med ekstra benlængde.

    OekoTex certificeret metervare, Made in Italy - Aktivt svedtransporterende - Compressor3 metervare - Gel lommer på siderne - Lomme til telefon eller nøgler på bagsiden Reflex transfers på for- og bagside - Flere benlængder - Unisex produkt - Produceret i Europa på Fusion Factory.

    MADE IN EUROPE BY Fusion.Factory. FUSION fabrikken er specialiseret i at producere FUSIONs tøj - og kun FUSIONs tøj - derved opnår vi den højeste kvalitet. Produktionen fungerer efter et stringent FLOW princip, der giver små seriestørrelser og kort gennemløbstid. Det reducerer spild til et absolut minimum.
  • Farve Sort
    Brand Fusion