Håndklæder

Håndklæder er en klassiker, når det kommer til firmagaver, og det er forståeligt. Det er en gave, som alle, unge såvel som gamle, kan bruge, og hvis de håndteres korrekt, kan de skabe glæde i hjemmet i mange år frem. Du kan her på siden undersøge, hvilke håndklæder du skal give i firmagave, og du kan finde de kendte mærker såsom Södahl og Georg Jensen. Håndklæderne sælges desuden i pakker med flere, hvorfor de egner sig særdeles godt som firmagaver. Uanset hvilken vare du vælger, så lover vi, at den er kvalitetsmæssig i top.

Nyeste
#SÖDAHL HÅNDKLÆDER 8 DELE - MELANGE #SÖDAHL HÅNDKLÆDER 8 DELE - MELANGE
FH23125
 
DKK 560,00 / Stk ekskl. moms
DKK 700,00 inkl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Håndklæder som firmagave er en utrolig god idé

Mange medarbejdere glæder sig meget i løbet af året til årets firmagave, og det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvad du ønsker at give dem. I hvert fald, hvis du gerne vil benytte lejligheden til at takke dem for deres hårde arbejde, og sådan er det som oftest. Det kan dog være svært at finde på det helt rigtige at give dem, og hvis det er sådan, du har det, så er du kommet til det rette sted. Hos SydDesign er vi eksperter i firmagaver, og vi har sørget for at have et bredt udvalg af dem, som du frit kan vælge imellem. Der er ingen tvivl om, at ting til hjemmet er et stort gavehit, og det inkluderer naturligvis også håndklæder. Håndklæder er en af de ting, som tit nedprioriteres i de danske hjem, men når først man har mærket, hvor lækkert et kvalitetshåndklæde er, så er man solgt. Dine medarbejdere, kunder elle samarbejdspartnere vil således takke dig for den fine gave, som et håndklæde nu engang er.

Håndklæder fra kendte mærker kan fås lige her hos SydDesign

Når du har besluttet dig for, at firmagaven skal være et håndklæde, så handler det om, at du skal beslutte dig for, hvilket håndklæde det skal være. Her kan det være en god idé at vælge håndklæder fra de kendte danske mærker, og dem har vi hos SydDesign samlet til dig på ét og samme sted. Du kan eksempelvis finde Sødahl håndklæder, der er lavet i bomuldsfrotté, og som er særdeles kendt for deres flotte design og gode kvalitet. Dette er også tilfældet med håndklæderne fra Elvang, der også har designet gæstehåndklæder, og Skagerak, hvorfor de også vil være et hit blandt medarbejderne. Hos SydDesign er vi dog også vilde med et Georg Jensen håndklæde eller to, hvorfor der på hjemmesiden kan findes et bredt udvalg heraf. Georg Jensen Damask er kendt for sit gode håndværk, hvorfor ingen vil være kede af at komme til at eje et håndklæde i den blødeste bomuld, der ovenikøbet tørrer hurtigt.

Du kan give flere håndklæder på engang

Hos SydDesign har vi sørget for, at du kan købe samlede pakker, der inkluderer flere håndklæder. Det har vi gjort, da det fungere som en eminent firmagave, der glæder både singlen, parret og familien. Håndklædepakkerne fås fra alle de kendte mærker, og antallet af håndklæder i pakken varierer alt efter mærke, og du kan derfor helt selv bestemme, hvilke håndklæder du ønsker at give i firmagave. Håndklæderne forhandles i enkle farver, som passer særdeles godt ind i det moderne hjem og badeværelse, og det er klassikere, der, såfremt de passes på, kan holde mange år frem i tiden.