Miiego Miibuds Play 2
Varenummer: MIIEGO11069
.
DKK 400,00 / Stk
DKK 500,00 inkl. moms
 •  

Trådløse in-ear earbuds i lækkert stilrent design fra danske MIIEGO® med Active Noise Cancellation, ENC, og hurtigopladning.Mere information

 • Er du på jagt efter et par lækre og helt trådløse in-ear buds med fantastisk lyd og skarp opkaldskvalitet? Som helst skal være små, lette, super-komfortable og selvfølgelig til en overkommelig pris? Så er de nye MiiBUDS PLAY med både aktiv støjreduktion (ANC) og ENC-funktioner helt sikkert dine ørers nye bedste ven.

  De er designet til at være lette, sidde ekstremt behageligt i øret og ikke falde ud, når du bevæger dig. Samtidig har MiiBUDS PLAY hurtigopladning og lang batteritid, så du slipper for irriterende og hyppige opladningsbekymringer.
  Den sved- og vandafvisende IPX5-certificering sikrer at disse høretelefoner trygt kan benyttes til både træning og alsidigt brug i hverdagen.

  MiiBUDS PLAY benytter den nyeste BT-version 5.2 og de 6 indbyggede mikrofoner understøtter både ANC og ENC (Environmental Noise Cancellation), som reducerer baggrundsstøj, når du foretager opkald.

  Både earbuds og det medfølgende opladningsetui er udført i en lækker mat sort farve, som udstråler et eksklusivt skandinavisk look.

 • Type Firmajulegaver 2024, Firmajulegaver til mænd
  Brand Miiego