Copenhagen Air Fryer Dual Heat 9,2L 1800
Varenummer: FN6028
.
DKK 560,00 / Stk
DKK 700,00 inkl. moms
  •  

Copenhagen air fryer kan du nemt lave sprødt og saftigt mad uden de mange kalorier og store mængderaf olie.Luften i air fryeren cirkulerer hurtigere ogtilberedningstiden forkortes derfor sammenlignet meden traditionel ovn. Mere information

  • Den forkortede tilberedningstid kan spare på din elregning.Med en kapacitet på 9,2 L kan du lave store portioneraf dine yndlingsretter til familien eller vennerne påingen tid. Cool touch håndtaget gør det nemt og sikkert athåndtere skuffen, når du har tilberedt maden. Skuffen og risten tåler opvaskemaskine, så den er nem atrengøre.

    Du kan justere temperaturen (fra 80-200°) og tiden (0-60 min) efter dine ønsker med den justerbare termostatog planlægge dine måltider med timerfunktionen eller benytte en af de 10 forudindstillede programmer. Når retten er færdig, får du et buzzer-signal, der advarerdig om, at maden er klar.

    Med anti-slip fødder står den solidt og stabilt på ditkøkkenbord.Airfryeren har dobbelt varmelegeme, så der varmesbåde oven- og nedefra, og der opnæs derved enendnu bedre varmefordeling.

  • Type Firmajulegaver 2024, Firmajulegaver til mænd
    Brand Copenhagen