Bestik og knive

En firmagave fra vores udvalg af bestik og knive rammer lige tidens ånd med den store interesse i mad og madlavning. God kvalitet i køkkenet vil blive værdsat i det daglige, og er en praktisk gave, der uden tvivl vil glæde de fleste medarbejdere. Vi tilbyder gode knive i æstetisk, flot design som udover at være funktionelle vil pryde i alle køkkener. Knivene af Georg Jensen leveres eksempelvis med en flot holder i eg.

Nyeste
ELEPHANT BØRNESÆT
GJ3580069
 
DKK 647,00 / Stk ekskl. moms
DKK 808,75 inkl. moms
#GASTRO #GASTRO
FH23773
 
DKK 640,00 / Stk ekskl. moms
DKK 800,00 inkl. moms
LION SABATIER KNIVSÆT 4 DELE LION SABATIER KNIVSÆT 4 DELE
FH20625
 
DKK 400,00 / Stk ekskl. moms
DKK 500,00 inkl. moms
LION SABATIER KNIVBLOK M. 5 KNIVE LION SABATIER KNIVBLOK M. 5 KNIVE
FH20095
 
DKK 400,00 / Stk ekskl. moms
DKK 500,00 inkl. moms
BERNADOTTE GIFTBOX 24 PCS
GJ3609524
 
DKK 2.239,00 / Stk ekskl. moms
DKK 2.798,75 inkl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Bestiksæt i stål er en klassiker, der aldrig går af mode

Bestik i stål er den type bestik, der ses i flest hjem, og i og med vi hos SydDesign søger at være leveringsdygtige i de varer, som du som kunde efterspørger, så forhandler vi naturligvis også bestik i stål. Bestikket fra designer Christian Bitz er her et godt eksempel på kvalitetsbestik, som ser ualmindelig pænt ud, og som kun bliver smukkere med tiden; det er nemlig designet til at danne smuk patina årene igennem, hvorfor du kan få glæde af det mange år frem i tiden. Bestikket fra Bitz forhandler vi hos SydDesign i farverne sort, sølv og guld, hvor materialet er stål, der har fået en satinfinish med de pågældende farver. Fordi det fås i forskellige farver, så vil der med sikkerhed være et bestiksæt, som du vil være glad for, da vores udvalg indbyder til, at der er noget for enhver smag.

Bestik og knive fra kendte mærker er en god gaveidé

Årets firmagave kan, til stor glæde for modtagerne, sagtens være bestik eller knive fra alle de kendte mærker. Netop knive og bestik er ting, der bruges på daglig basis, og du er derfor sikker på, at gaven vil blive flittigt brugt. Hos SydDesign forhandler vi både Georg Jensen bestik, Raadvad bestik, Raadvad grillbestik og Zwilling bestik – og det er kun et uddrag af de mærker, vi fører. Der er derfor rig mulighed for at finde frem til en gave, som vil sætte et smil på læben hos modtageren. Husk, at når du bestiller fra SydDesign, så er det nemt at bestille hjem til mange mennesker, hvorfor årets firmagaver med fordel kan handles lige her på siden.

Knivsæt kan gives til hjemmets kok

Knivsæt er en ualmindelig god gave, da gode knive er særdeles værdsat i hjemmet. Derudover er det en praktisk og enkel gave, da mange knivsæt er designet i gaveæsker, hvilket eksempelvis er tilfældet med gaveæsken fra Weber Style, som indeholder en kokkekniv, en grøntsagskniv og en urtekniv. Sådanne sæt forhandler SydDesign også fra brandet Fiskars, Raadvad og Georg Jensen, og disse har alle det tilfælles, at de er kendte for deres gode kvalitet. Din gave vil således kunne glæde modtageren i mange år frem, og det vil være en gave, der huskes. Når du har besluttet dig for, at gaven, du skal give, er et knivsæt, så kan du med fordel inkludere en knivblok i handlen. Dette vil være en god samlet gave, som vil synes gennemtænkt, og det hele kan naturligvis forhandles samlet her hos SydDesign. I det tilfælde, at du ønsker at give et knivsæt, der udstråler elegance og stil, så kan du med fordel se efter Georg Jensens kokkekniv med holder i eg, der med sikkerhed vil pryde køkkenbordet hos gavens modtager.