Airtox sikkerhedssko UL1
Varenummer: AirtoxUL1
Kontakt kundeservice for yderligere information om køb af dette produkt.

EVA-Air-sål fremstillet ved hjælp af en avanceret todelt aluminiumsform i kombination med avanceret nanoteknologi. Nyudviklet super-lite EVA kombineret med et ultratyndt lag NRT-gummi øger komfort niveauet betydeligt.Mere information

 • Specialdesignet “Carbon Fiber Extreme” tåkappe på 31 gram. Ja, vi ved det, carbon fiber er ikke i sig selv revolutionerende! Men det helt særlige ved “Carbon Fiber Extreme” tåkappen, er den avancerede formel i kombinationen med low density KDE plasma behandling, som reducerer vægten betydeligt i forhold til andre velkendte Carbon fiber tåkapper. På den måde opnår vi både høj styrke, et minimalistisk udtryk og tydeligvis, ultra lav vægt.

  Superlet mikro-vævet åndbar overdel. Overdelen er fremstillet af et nyt tekstilmateriale som indeholder højteknologiske og ultralette fibertråde og nanofibre. Overdelen er desuden strippet for alt overflødigt foer og andre vægt-tyngende materialer. Resultatet er igen ultra lav vægt, som samtidig yder effektiv åndbarhed og luftcirkulation til fødderne.

  Specifikationer

  - Dual Air-EVA, 3.2 mellemsål

  - “Carbon fiber extreme” tåkappe

  - NRT gummi ydersål

  - Athletic fit

  - Godkendelse: EN ISO 20345:2011 SB E SRA

 • Brand Airtox