Værktøj

Værktøj som firmagave er den ideelle gave til de mandlige ansatte. Det kan ellers være svært at finde en god firmagave til mænd, modsat de mange gaveidéer man kan finde på til kvinder, som f.eks. parfumer, cremer og designernips. Mænd er bare lidt bøvlet at finde noget til. Hos Syddesign kan du trygt købe mandegaven, i det vi har et stort sortiment af kvalitetsværktøj. Giver man manden et stykke værktøj, går man i hvert fald ikke galt i byen. I en forstand er værktøjet mandens ”parfume”, fordi han, ligesom kvinden der altid værdsætter en duft mere, altid kan bruge et nyt værktøj til bæltet.

Nyeste
#3000W LØVSUGER/BLÆSER #3000W LØVSUGER/BLÆSER
BEBLV300-QS
 
DKK 720,00 / Stk ekskl. moms
DKK 900,00 inkl. moms
10,8V BORESKRUEMASKINE
BDCDD12-QW
 
DKK 400,00 / Stk ekskl. moms
DKK 500,00 inkl. moms
18V LI-ION HÆKKEKLIPPER 45CM 2,0AH 18V LI-ION HÆKKEKLIPPER 45CM 2,0AH
GTC1845L20-QW
 
DKK 640,00 / Stk ekskl. moms
DKK 800,00 inkl. moms
18V 25CM AFS GRÆSTRIMMER 18V 25CM AFS GRÆSTRIMMER
ST1823-QW
 
DKK 640,00 / Stk ekskl. moms
DKK 800,00 inkl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Skruemaskiner er power

Det er ikke bare lidt nemmere, men meget nemmere at bruge skruemaskiner, når man skal have skruet noget i væggen. Udover at gøre det nemmere, så er der bare noget ekstremt fedt ved at stå med en skruemaskine i hånden, i modsætning til en lille skruetrækker. Man kommer ikke udenom, at skruemaskiner er lidt cool. Alene fornemmelsen af effektivitet og kraft i ens hånd, når man skruer med den. Det går så hurtigt og er så præcist. Den kraft har skruetrækkeren svært ved at leve op til. I stedet virker den næsten lidt fjollet sammenlignet med skruemaskiner. Det er da også skønt, når arbejde på den måde kan føles som leg, fordi man kan få lov til at bruge power tools.  ’Power tools’ er det engelske ord for el-værktøj og beskriver meget godt charmen ved denne type værktøj, navnligt med ordet power.

Luftkompressor gør livet nemmere

Man ved ikke, hvad man skal bruge en luftkompressor til, før man har stået og skullet bruge en. Til gengæld er det en bitter erfaring ikke at have en luftkompressor, når først man oplever at stå og mangle en. Bilejere er for eksempel glade for at have en luftkompressor stående, da den giver dem hurtig mulighed for at få luft i et bildæk, hvis det trænger. Udover denne mere akutte brug til luftpumpning, så kan en luftkompressor en masse andre ting, som gør livet lidt nemmere. Man kan bruge en luftkompressor til at rense ting. Det er for eksempel skønt at kunne fjerne metalspåner og andre små partikler med den, i stedet for at forsøge at fjerne diverse spåner med sine hænder. Selv med handsker er det en dårlig idé. De kan måske skåne dine hænder, men det er stadig en ringe løsning sammenlignet med resultatet ved at bruge en luftkompressor. 

Skruetrækkeren over dem alle

Vores Gyro Driver skruetrækkeren er den bedste af slagsen. Den er så nem og intuitiv at betjene, at man blot skal dreje til højre på skruemaskinen for at skrue indad og omvendt for at skrue ud. Derudover skal man tilte den, for at øge hastigheden. Det bliver da ikke nemmere end det. De bedste designs er sådanne intuitive designs, der virker som en forlængelse af vores umiddelbare tanker og kropslige adfærd. På den baggrund er Gyro Driver skruetrækkeren et kongeeksempel på fremragende design. Man er ikke i tvivl om, hvordan den skal bruges, man ’gør bare uden at tænke’. Det eneste Gyro Driver skruetrækkeren reelt set føjer til den naturlige handling, det føles som, når man skruer med netop denne skruetrækker, er kraft. Brugeren skal blot holde og tilte et letvægtsredskab, hvormed skruetrækkeren gør resten for dig. Og den gør det helt naturligt.

Multiklip gør havearbejdet sjovere

Vores multiklipper er et multiredskab til haven eller lignende, som indeholder en række knivblade, man kan bruge til at klippe kanter, hække, buske, etc. Det behøver ikke at være en træls affære at skulle vedligeholde haven og endda have overskud til at forskønne den yderligere. Ikke når du kan give den en omgang multiklip. Vores Multiklipper hos Syddesign er et af markedets førende multiklipper til en af markedets laveste priser. Det kan altså både være nemt og oveni købet billigt at forbedre sit havearbejde-repertoire. Udover at det gør havearbejdet nemmere med multiklip, så gør d