Morsø

N. A. Christensen, grundlæggeren af Morsø Jernstøberi, etablerede virksomheden i 1853 og blev i 1915 udnævnt som Kongelig Hofleverandør. Morsø er kendt for deres imponerende udvalg af støbejernskøkkentøj og udendørsprodukter som Morsø støbejern gril, der er ideelle som firmajulegave til mænd. Støbejern er ikke kun slidstærkt, men det har også en fremragende varmefordeling på forskellige varmekilder som keramisk kogeplade, gas og induktion. Vælg selv blandt Morsø's sortiment af firmajulegaver for den perfekte julegave til dit firma. 

F&H har siden august 2016 været distributør i Danmark, Norge og Sverige af Morsø køkkentøjsserier som N.A.C. – opkaldt efter grundlæggeren – og outdoor-produkter som Morsø Forno støbejernsovne til fx terrassen.

Firmajulegaver vælg selv:

Hvis I leder efter en løsning, hvor I kan vælge jeres egne firmajulegaver, skal I besøge Gavevalget.dk. Vores udvalg af vælg-selv firmajulegaver giver jer friheden til at skræddersy den perfekte gave til jeres medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Gavevalget.dk - Firmajulegave vælg selv løsning.