Kreafunk

Kreafunc er eksperter inden for dansk design og livsstil og tilbyder et bredt udvalg af smukt designede lyd- og easy tech-produkter, der passer til enhver individuel stil og behov. Vores firma er dedikeret til at skabe produkter, der giver den bedste oplevelse i enhver situation, uanset om det er store eller små øjeblikke.

Navnet Kreafunk er sammensat af ordene "kreativ" og "funktionalitet". Det hele begyndte med to venner, der delte en fælles frustration over højttalere med ledninger, der altid var i vejen. Dette blev inspirationen til vores første Kreafunk-produkt: en hylde med indbygget højttaler og dockingstation. Vælg Kreafunk til jeres Firmajulegave, der med sine designs og livsstil produkter passer perfekt som firmajulegaver til mænd og kvinder. 

Firmajulegaver vælg selv:

Er I på udkig efter muligheden for at vælge jeres egne firmajulegaver? Så bør I besøge Gavevalget.dk, hvor vores vælg-selv firmajulegaver giver jer friheden til at skræddersy den perfekte gave til jeres medarbejdere eller forretningsforbindelser.

Gavevalget.dk - Den ultimative løsning til firmajulegaver vælg selv.