Brynje Sikkerhedssko

Historien om Brynje-sko begyndte for mere end 140 år siden i Sæby, Nordjylland. Med årene har Brynje opbygget en enestående ekspertise inden for produktion af brynje sikkerhedssko, brynje sikkerhedsstøvler, brynje såler og brynje træsko. I 2012 blev Brynje en del af Sika Footwear, der har en stolt tradition inden for sikkerhedssko og arbejdsfodtøj siden 1870.

I dag designes og testes alle brynje sikkerhedssko omhyggeligt på virksomhedens faciliteter uden for Herning. Brynje sikkerhedssko er velegnede til forskellige brancher og er skabt til at imødekomme behovene inden for tømrer- og træarbejde, murer- og bygningsarbejde, sten-, grus- og cementindustrien, olie- og tagdækningsarbejde samt skovbrug, landbrug og lagerarbejde.

Uanset om du arbejder i transportbranchen, udfører pakkelevering eller har brug for beskyttelse på lageret, har Brynje de rette brynje sikkerhedssko, brynje sikkerhedsstøvler, brynje såler og brynje træsko til dig. Med et bredt udvalg af brynje sikkerhedssko, brynje sikkerhedsstøvler, brynje såler og brynje træsko er du sikret komfort, holdbarhed og pålidelig beskyttelse i dit daglige arbejde.