SMEG Kaffemaskine -Vælg imellem Sort eller Rød
Varenummer: smeg-kaffemaskine
.
DKK 1.040,00
DKK 1.300,00 inkl. moms
 •  

Smeg filterkaffemaskinen giver dig mulighed for at forkæle dig selv med en lille hverdagsluksus, så du kan tilberede en lækker aromatisk, rigt smagsfuld kaffe med mulighed for at vælge den aroma intensitet, du foretrækker, for at tilfredsstille både de mest delikate ganer og dem, der søger mere intense smagsoplevelser.Mere information

 • Filter (eller ‘Americano’) kaffe er en fornøjelse at nyde langsomt og er ofte forbundet med ideen om en lang, afslappende pause: den ideelle ledsager til en dag på arbejde med din kop på dit skrivebord, at nyde til morgenmad eller frokost, eller at tage med dig, når du forlader huset - en behagelig ledsager til at bekæmpe dagens travlhed og jag.

  Dette apparat kombinerer høje ydelsesniveauer med et unikt design, hvilket gør det til et objekt at vise frem og vidne til den dedikerede forskning, som Smeg har udført med henblik på at skabe stilikoner, hvor formernes og formeres harmoni forenes med de mere funktionelle, teknologiske komponenter.

  Dets strømlinede linjer omfavner den malet rustfrit stål krop, tilgængelig i sort, rød. Derudover er Smeg filterkaffemaskinen også udstyret med en aromaindstillingsknap (rækker fra intens til delikat) og en LED digital display og ur/timer med Auto Start-funktion til indstilling af tidspunktet for, hvornår maskinen skal tændes automatisk: en række funktioner, der gør det muligt at tilpasse de forskellige funktioner på maskinen fuldt ud, med fremragende resultater for alle behov.

  Takket være 4 kops funktionen kan du beslutte, om du vil forkæle dig selv med en kaffe alene eller i selskab, og det er ikke alt: filterkaffemaskinen er også udstyret med en glaskande, der kan rumme op til 10 kopper, med en Hold Varm funktion, der sikrer optimal kaffetemperatur i flere minutter, så du kan nyde en kop lidt efter, du har tilberedt den.

  Det er disse detaljer, der virkelig gør hele forskellen, for en række apparater, der kan imødekomme de funktionelle og æstetiske behov hos den moderne kunde. I sand Smeg-stil!

 • Type Firmajulegaver 2024, Firmajulegaver til mænd
  Brand SMEG