OBH Airfryer Dual M. Easy Fry & Grill
Varenummer: OBHAG905DS0
.
DKK 1.040,00 / Stk
DKK 1.300,00 inkl. moms
 •  

Tilbered forskellige retter samtidigt – nem madlavning til hele familien.Dual Easy Fry & Grill er en airfryer med stor kapacitet. Takket være de to forskellige skuffer til tilberedning kan du nemt lave et komplet hjemmelavet måltid til dig selv og familien på en gang.Mere information

 • Dual Easy Fry & Grill har to skuffer. Den ene er ekstra stor og rummer 5,2 liter, mens den anden i almindelig størrelse rummer 3,1 liter. De fungerer uafhængigt af hinanden, hvilket betyder, at du kan bruge dem til at tilberede forskellige retter i hver skuffe samtidigt. Skuffen på 5,2 liter indeholder en formstøbt grillrist, der passer til alle funktioner, men især er velegnet til at grille.

  Den anden skuffe på 3,1 liter indeholder en almindelig rist, som ikke må bruges sammen med grillfunktionen. Varieret madlavningUd over airfryer-teknologien og grillfunktionen kan du også vælge mellem otte forudindstillede programmer til kylling, grøntsager, fisk, kød og pommes frites. Takket være Extra Crisp-teknologien bliver hjemmelavede pommes frites gyldne, ekstra sprøde og velsmagende i airfryeren.

  Du kan også bage, stege, riste og opvarme allerede tilberedt mad i airfryeren. Du kan let indstille temperaturen mellem 40 og 200°C. Airfryeren har endda en timer, der kan indstilles til 10 timer, så den kan bruges til tørring af frugt, svampe og andre lækkerier. Vil du have inspiration til, hvad du kan tilberede i airfryeren? Så tag et kig i OBH Nordicas samling af opskrifter.Energi- og tidsbesparendeNår du bruger Dual Easy Fry & Grill reduceres energiforbruget med op til 65% og tilberedningstiden med op til 40% sammenlignet med traditionelle ovne. Tallene er baseret på en test med frosne pommes frites i 2023.

  Dual Easy Fry & Grill kan repareres i 15 år. Det betyder, at vi kan sende reservedele fra 6200 værksteder verden over med lave omkostninger. Det er en del af vores bæredygtighedsarbejde for at beskytte miljøet gennem reduktion af affaldsmængden.Nem rengøringNår du er færdig med at lave mad, kan du let rengøre det løse tilbehør. De to skuffer, grillristen og den almindelige rist tåler alle opvaskemaskine.Tilbehør til Dual Easy Fry & Grill (Sølv)Når du køber Dual Easy Fry & Grill medfølger der en indbygget og formstøbt grillrist til den store skuffe, en almindelig rist til den lille skuffe, en vejledning i at komme i gang med at bruge airfryeren og en brugsanvisning.

 • Type Firmajulegaver 2024, Firmajulegaver til mænd
  Brand OBH