Messyweekend skibrille + Hue
Varenummer: MESS-HUE+BRILLE
.
DKK 560,00 / Stk
DKK 700,00 inkl. moms
  •  

Med den cylindriske form og frameless design tilbyder CLEAR det klareste og bredeste synsfelt (210°). Vores XE2-linse er en patenteret teknologi der optimerer sigtbarheden i sneen ved at øge kontrasterne, definere farver bedre. Den reducerer ligeledes genskær samt forbedrer dybdeopfattelse.

Lidt om skibrillen: TR90 er et Schweizisk materiale, som blev udviklet til militærtbrug. TR90 har de unikke features, at de er utroligt lette, og dernæst er de ekstremt bøjelige. Dermed kan de nærmest ikke gå i stykker, og er behagelige at have på hele dagen. Det perfekte materiale til højkvalitetsskibriller.

Linser: Vores skibrillelinser benytter vores unikke Xe2 teknologi, som vi selv har udviklet. Xe2-linserne er højkontrast linser der er udviklet til at filtrere lys baseret på nanometer, på en sådan måde, at det bliver nemmere at se mørke områder (Is, bump på pisten) og sværere at se lyse områder (refleksioner). Det giver den optimale oplevelse, når man står på ski. Derudover er alle vores linser med fuld UV400 A+B-beskyttelse, anti-scratch funktion, anti-fog funktion og har mulighed for at blive brugt over dine normale briller. Desuden kommer alle vores linser med magneter, sådan så det er nemt at skifte mellem linser på pisten.Vi har desuden udviklet vores helt særlige XeP-linse, som er en fotokromisk linse, der skifter farve afhængigt af llysindfaldet. På 10 sekunder kan den skifte fra transparent til kongeblå afhænigt af om det er overskyet eller solrigt.

Huen Tom:  Er syet med et Japansk MW logo, der giver den et cool look til både hverdag og på bjerget. Huen er både åndbar, varm og meget behagelig. - 100% bomuld - Varm og behagelig - Sort - UnisexMere information

  • Type Firmajulegaver 2024
    Brand Messyweekend