Lækkert Morgen Sæt Fra OBH Med Kaffemaskine,El Kedel og Toaster.
Varenummer: OBHMORGEN
.
DKK 560,00 / Stk
DKK 700,00 inkl. moms
  •  

Morning brødristeren er en brødrister til to skiver brød, hvor stil og funktion går op i en højere enhed. Den mønstrede struktur i en mat sort farve tilfører køkkenet et moderne og varmt touch og sikrer en god start på dagen. Brødristeren er en del af Morning-serien, som består af Morning elkedel 1,7 l, Morning brødrister til 2 skiver og Morning kaffemaskine.Ekstra højt brødløftMorning brødristeren er designet til kunne riste alle former for brød. Derfor kan de nyristede brødskiver løftes ekstra højt, så du aldrig risikerer at brænde fingrene igen. Brødristeren har også automatisk centrering, der gør det muligt at riste både smallere og tykkere skiver.

Morning Kettle er en elkedel, hvor stil og funktion går op i en højere enhed. Den mønstrede struktur i en mat sort farve tilfører køkkenet et moderne og varmt touch og sikrer en god start på dagen. Elkedlen er en del af Morning-serien, som består at Morning Kettle 1,7 l, Morning Toaster til 2 skiver brød og Morning Cofee Maker. Indikator til én kop og hurtig kogningDenne elkedel har en indikator til bare én kop, hvilket betyder, at du kan koge så lidt som 0,2 l og dermed nemt kan koge vand til kun en person. Med en stærk motor på 2400 W kan du hurtigt koge vand og lave en varm kop te til dig selv eller til alle i familien.

Morning kaffemaskinen er en del af en hel morgenmadsserie, hvor stil og funktion går op i en højere enhed. Den mønstrede struktur i en mat sort farve tilfører køkkenet et moderne og varmt touch og sikrer en god start på dagen. Kaffemaskinen er en del af Morning-serien, som består af Morning elkedel 1,7 l, Morning brødrister til 2 skiver og Morning kaffemaskine 1,25 l.Nem at bruge med vandstandsindikatorer på forsiden af kaffemaskinenMorning kaffemaskinen er nem at bruge. Med den store vandbeholder på 1,25 l kan du brygge kaffe til alle, og de praktiske vandstandsindikatorer på forsiden af kaffemaskinen betyder, at du kan fylde præcis lige så meget eller lidt vand på, som du har brug for. Den drejelige filterholder gør det nemt at komme kaffebønner i før brygning, og det ergonomiske håndtag sikrer, at den nemt kan fjernes inden rengøring.Mere information

  • Type Firmajulegaver 2024, Firmajulegaver til mænd
    Brand OBH