Kähler Tulle Vaser - H10,5/H13/H22,5 Cm.
Varenummer: RO20160
.
DKK 640,00 / Stk
DKK 800,00 inkl. moms
  •  

Med vaseserien Tulle hylder Kähler nostalgien og romantikken med håndmalede dekorationer inspireret af de ældre Kähler-vaser. Ja, historien er ganske enkelt glaseret ud over og ind i de udtryksfulde keramikvaser med et nutidigt fokus på historien og håndværkstraditionerne, der peger tilbage på selve essensen af Kähler. Mere information

  • Tilbage i tiden havde glasurerne en helt speciel glød og fyldighed. Og i den nye Tulle-serie har Kähler fået skabt et tilsvarende lækkert, autentisk og kunstnerisk udtryk i en moderne kontekst i en lille størrelse, hvor der til gengæld er blevet leget med at skabe ekstra dybde og liv gennem smukke og fyldige glasurer.

    Tulle-serien fra Kähler henter sin inspiration fra de originale hånddrejede vaser, der blev skabt på Kählers værksted tilbage i starten af 1900-tallet. Og med hvert enkelt design følger grundige overvejelser om silhuet, størrelse og farvevalg, der i samspil med de ikoniske former hentet i arkiverne skaber seriens på én gang klassiske og moderne udtryk. Når vaserne blev drejet og dekoreret af malerdamerne i det gamle pottemagerværksted i Kindhestegade i Næstved, fik de hver især sat deres særlige kunstneriske fingeraftryk på produktionen af skåle, kander, kopper, fade og vaser.

  • Type Firmajulegaver 2024
    Brand Kähler