Hâws Smart Fryer 6.5L - 1650W
Varenummer: FN30013
.
DKK 400,00 / Stk
DKK 500,00 inkl. moms
 •  

Med en imponerende kraft på 1800watt er denne air fryer det ultimative redskab til sundog velsmagende madlavning derhjemme.Mere information

 • DEN DIGITALE TEMPERATUR- OG TIDSSTYRING Mellem 80-200°C giver dig præcis kontrol over dineretter, mens de 11 forudindstillede madlavningsfunktioner gør det let at tilberede en bred vifte afmåltider. Derudover kan du med DIY selv instille tid ogtemperatur.

  INNOVATIV FRY FORCE 360 TEKNOLOGI sikrer jævn og effektiv luftcirkulation, hvilket resulterer isprøde og lækre retter hver gang.

  60 MINUTTER TIMER, der giver dig mulighed for atindstille madlavningsperioden op til 60 minutter afgangen, det slutter med et beep.

  "KEEP WARM," "DELAY," OG "SHAKE" sikrer, atdine retter forbliver perfekt tilberedt og varme, indtildu er klar til at servere dem. Det AIRe LED-displaymed touch screen gør det nemt at navigere gennemindstillingerne og sikrer en intuitiv betjening af AIRfryeren.

  PFAS-FRI BELÆGNING som sikrer kemikaliefrimadlavning. Gør din madlavning mere praktisk oglækker med vores avancerede air fryer, der kombinererkraft, teknologi og bekvemmelighed på en eneståendemåde

 • Type Firmajulegaver 2024, Firmajulegaver til mænd
  Brand Hâws