Fiberdyne - Vælg imellem 200 eller 220 cm.
Varenummer: fiberdyne
.
DKK 400,00
DKK 500,00 inkl. moms
  •  

Denne dyne og pude er fremstillet af GRS-certificeret genanvendt mikrofiber. Global Recycled Standard sikrer sociale og miljømæssige vilkår i produktionen. Dynen har en ramme omkring som giver en dejlig omsluttende følelse. Mere information

  • NIGHT fiberdyne fra ARCTIC er en skøn helårsdyne fyldt med silikoniserede mikrofiberdun og syet ind i et tætvævet bomuldsvår. Resultatet er en blød og let dyne, der føles som en dundyne.

    NIGHT er konstrueret i kassetter med en ramme omkring, så den falder godt om kroppen. Kassettekonstruktionen gør, at fiberdunene bliver jævnt fordelt i dynen.

    På samme måde som dun og fjer, har fiber gode isoleringsevner. Fordelen ved en fiberdyne er også, at den er let at vedligeholde, fordi den kan vaskes og tørretumbles mange gange uden at miste form og uden at ødelægge fibrene, og er derfor ligeledes allergivenlig. NIGHT fiberdynen er OEKO-TEX® STANDARD 100 (08.HCN.60915) certificeret, som er din sikkerhed for, at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

  • Type Firmajulegaver 2024, Firmajulegaver til mænd
    Brand Arctic,