OBH Compact Poweer XXL Støvsuger.
Varenummer: SEBVO4B25NA
.
DKK 640,00 / Stk
DKK 800,00 inkl. moms
 •  

Endelig slipper du for støvsugerposen
Vil du gerne støvsuge med maksimalt resultat uden at skulle skifte støvsugerpose? Compact Power XXL Bagless er en kraftig støvsuger uden pose, der er perfekt til alle typer boliger. Støvsugeren er kraftig og har et smart og flot design, der betyder, at den let kan stilles væk i selv de mindste skabe efter brug.Mere information

 • Dybdegående rengøring
  Compact Power XXL Bagless er udstyret med EffiTech-motorsystem, der sikrer mindre energiforbrug, men høj støvabsorbering. Dermed får du kraft til dybdegående rengøring dag efter dag. Støvsugeren har også cyklonteknologi, der gør, at luft og støv adskilles, så den rene følelse varer længere. Cyklonteknologien giver dig en høj grad af adskillelse mellem støv og luft, og da støvsugeren er udstyret med to filtre, filtreres 99,98 % af alt støv væk. Støvsugeren har en effekt på 550 W.

  Støvsuger uden støvsugerpose
  Støvsugeren kræver ikke støvsugerpose, så du slipper for at huske at købe støvsugerposer. Den store støvbeholder på hele 2,5 l betyder, at den ikke skal tømmes så ofte. Det gør det let at støvsuge. Beholderen tømmes desuden nemt med tre enkle trin og kan vaskes i hånden.

  Lang ledning
  Compact Power XXL Bagless er ikke alene praktisk og effektiv, men har også en ledning på hele 6,2 meter, hvilket gør det muligt at støvsuge 92 m2. Det betyder, at du kan støvsuge både store rum og flere rum uden at skulle skifte stikkontakt.

  Kan klare alle underlag
  Støvsugeren leveres med et mundstykke, der glider frem og med høj effektivitet rengør dit hjem. Mundstykket er praktisk, da det både kan bruges på tæpper og hårde overflader, såsom parket- og trægulve. Compact Power XXL Bagless har en indbygget blød børste på håndtaget, der er perfekt til støvsugning af borde og andre sarte overflader. Støvsugeren er et produkt, der kan repareres i 15 år, hvilket betyder, at du op til 15 år efter købsdatoen kan købe reservedele til dit produkt til en lav pris. Det er en del af vores forpligtelse om at hjælpe med at beskytte miljøet og reducere spild og affald.

 • Type Firmajulegaver 2024
  Brand OBH