Med Gavevalgets store udvalg af firmajulegaver, er I sikret de bedste firma julegaver til jeres ansatte til julen 2024. Uanset hvad jeres budget er, så har vi firmajulegaver, der passer til jer jeres budget.

Prisinterval: Vi har lagt gaverne ind i priskategorier Her!, så det er nemt at finde inspiration og de rigtige gaver alt efter budget.

Valggaveshop: Gør det nemt for den ansatte med en valggaveshop. Vi tilbyder gratis valggaveshop med Gavevalget.dk

En Gave til alle: Ønsker i gaveidéer så alle i virksomheden for den samme gave, for et mere personligt touch, klare vi også gerne dette. Kontakt os for at hører mere.  

Gavekort til firmajulegaver: Ønsker i at udlevere et personligt kort med en hilsen og et log ind til Gavevalget så kan vi også sagtens klare det. Kontakt os for at hører mere. 

Giv den perfekte firmajulegave til jeres ansatte!

 

Hvorfor vælge Gavevalget.dk ?

  • Få dem til at vælge julegaven selv: Med Gavevalget.dk får du den perfekte løsning til travle virksomheder, der ønsker en nem og billig vælg selv firmajulegave løsning.
  • Stort udvalg fra alle de store Brands - Vi tilbyder et bredt sortiment af gaver i forskellige prisklasser, og fra de førende leverandører og Brands.
  • Frihed til at vælge - Med vores "vælg selv"-koncept kan dine medarbejdere finde den perfekte gave, der matcher deres ønsker og behov. Slip for at stresse over at finde den perfekte gave til alle, og glem alt om besværlige byttekaos. Vis dine medarbejdere, at du værdsætter dem ved at give dem friheden til at vælge selv.
  • Nem bestilling - Bestil nemt og hurtigt online, og få gaverne leveret direkte til din virksomhed eller medarbejdernes privatadresser. Vi tilbyder også skræddersyede gaveportaler, der matcher din virksomheds profil og budget. Vi kan også inkludere et personligt gavekort eller en hilsen til hver medarbejder.
  • Personlig service - Få hjælp og rådgivning fra vores dedikerede team, der står klar til at besvare dine spørgsmål. Du får en kontaktperson der er med dig hele vejen og sørger for at alt bare spiller, og vi hjælper gerne med de perfekte gaveidéer til jeres medarbejdere.
  • 33 års erfaring - Vi har været i gang siden 1991, og levere i dag over 40.000 julegaver årligt. Vi har erfaring og ekspertise som gør os til en pålidelig partner, og sikre at dine firmajulegaver når frem til dine medarbejdere til tiden.
  • Levering til alle - Vi leverer julegaver til alle brancher i Danmark, lige fra det Offentlig, Håndværkerne, Produktions & Byggeri virksomheder, til Handel og Service industrien. Vi har gaverne til alle brancher, og vi kommer gerne med gaveidéer til netop jeres branche.

 

Gavevalget.dk og SydDesign er jeres bedste partner til firmajulegaver til julen 2024. Kontakt os, test os, vi er klar til at hjælpe jer, som vi har gjort i over 33 år.

 

Kontakt os:

Telefon: 74123555

Email: info@syddesign.dk