#OBH Blooming kaffemaskine
Varenummer: SEB2420
.
DKK 720,00 / Stk
DKK 900,00 inkl. moms
 • En helt ny kaffeoplevelse med et enkelt tryk på en knap Blooming Prime er en kaffemaskine, der giver dig mere end almindelig kaffe takket være den unikke blooming-funktion. Blooming-funktionen er inspireret af Pour Over-metoden, hvilket betyder, at den formalede kaffe lægges i blød og hviler, før brygningen fortsætter. Takket være blooming-funktionen kan det gøres med et enkelt tryk på en knap, så du ikke behøver at holde styr på tiden eller andet der skal gøres. Blooming-funktionen frigør kuldioxid, idet den formalede kaffe lægges i blød og derefter hviler i 30 sekunder, før brygningen fortsætter. Det giver kaffen en rigere og mere fyldig karakter samt øger kaffens naturlige sødme.

  Let at bruge Kaffemaskinen har en vandstandsindikator på både vandbeholderen og kanden. Den har desuden en aftagelig filterholder (filterstørrelse 1x4) med magnetisk funktion til at holde den på plads.

  Bryg en god kop kaffe Blooming har en bryggetid på 5-7 minutter, og kaffemaskinen har en kapacitet på 1,25 l, hvilket svarer til 10 kopper. Kaffemaskinen slukker desuden automatisk efter 40 minutter, så du ikke behøver at bekymre dig om at glemme at slukke. Bryggetemperaturen er 92-96 °C, og den færdigbryggede kaffe har en temperatur på 80-85 °C. Du kan føle dig tryg ved vores kaffemaskine, da den er ECBC-certificeret, hvilket er et kvalitetsmærke for kaffemaskiner.

  Nem rengøring Kaffemaskinen har en manuel drypstopfunktion, der forhindrer dryp på varmepladen. Derudover har kaffemaskinen en glaskande med glashåndtag, som tåler opvaskemaskine. Låget på glaskanden kan nemt tages af og har et blandingsrør, der fordeler aromaerne fra den friskbryggede kaffe jævnt i kanden. Varmepladen har ingen belægning, hvilket betyder, at den kan tørres af uden problemer og dermed er let at rengøre.

   

  Stilrent og moderne design Kaffemaskinen er et af de husholdningsapparater, som vi ofte har stående fremme i køkkenet. Til forskel fra de andre Blooming-modeller har Blooming Prime en solid førsteklasses bund i aluminium, hvilket giver et ensartet og flottere design – perfekt til dig, der gerne vil have en kaffemaskine, der passer ind i køkkenet.

 • Type Firmajulegaver outlet