#MiiBUDS ACTION - SORT
Varenummer: MIIEGO11062
.
DKK 400,00 / Stk
DKK 500,00 inkl. moms
 •  

Testvinder hos iFORM og RUNNER'S WORLD: Vandtæt design, fantastisk lyd og ekstremt lang batteritidMere information

 • Er du klar til ACTION med ubegrænset bevægelsesfrihed? Mød din nye ultimative træningsmakker; MiiBUDS ACTION fra MIIEGO®.

  MiiBUDS ACTION er helt trådløse in-ear hovedtelefoner (TWS) bygget til ACTION med sit specialudviklede ørekrogsdesign, en vandtæthed på IPX6, lydkvalitet i absolut verdensklasse med de populære ørepropper i memory foam fra amerikanske COMPLY™ såvel som en ekstrem og imponerende batterikapacitet, der giver dig sammenlagt op til 90 timers spilletid!

  BEDST I TEST: MIIBUDS ACTION VINDER STORE TESTS

  I 2022 har både Women’s Running og iFORM kåret MiiBUDS ACTION som vinder i deres store tests af høretelefoner til løb og træning.

  Hos iFORM fik MiiBUDS ACTION 6 ud af 6 stjerner og vandt i kategorien ”høretelefoner med krog” foran et skarpt felt af internationale konkurrenter. MiiBUDS ACTION indtager her førstepladsen på grund af deres krystalklare lyd, det vand- og svedtætte design og den helt op til 90 timers batteritid, som iFORM kalder “i særklasse”.

  Ved Women’s Running får MiiBUDS ACTION titlen som “Best value”-høretelefoner, hvilket begrundes med, at de har et sikkert fit, fantastisk lydkvalitet og giver stor værdi for pengene.

  ”Uanset om du løber, hopper eller står på hovedet, skal du ikke bekymre dig om at tabe dem, for de sidder upåklageligt hele vejen rundt.” – iFORM

  I 2021 gennemførte verdens største løbemagasin RUNNER’S WORLD en stor test af trådløse høretelefoner til træning og løb.

  Testvinder blev MiiBUDS ACTION fra danske MIIEGO foran en række andre store internationale brands.

  MiiBUDS ACTION by MIIEGO® vinder på høj kvalitet og komfort og på virkelig at give værdi for pengene.

  ”Fantastisk lyd og batteritid for rimelige penge. Ikke noget pjat, bare dansk kvalitet. Sidder godt i øret fra start, og også efter mange kilometer. Batteritid: Op til 90 timer!” – Runner’s World

 • Type Firmajulegaver outlet
  Brand MIIEGO