AirPods (3. generation) M. MagSafe
Varenummer: AIRPODS
.
DKK 1.439,20 / Stk
DKK 1.799,00 inkl. moms
 •  

AirPods (3. generation) M. MagSafeopladnings etuiMere information

 • Opdateret design

  AirPods er lette og har en afrundet form. De er komfortable og sidder i den helt rette vinkel til at lede lyden bedre ind i ørerne. Staven er 33 procent kortere end AirPods (2. generation) og har en tryksensor, der gør det nemt at styre musik og opkald.

  Tilpasset rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbevægelser

  Du bliver totalt omsluttet af lyd og får medrivende, tredimensionelle lytte­oplevelser med musik, film og serier. Gyroskoper og accelerometre i AirPods arbejder sammen om at registrere dine hovedbevægelser, så det lyder, som om du står midt i en sang eller filmscene.¹

  Adaptiv EQ

  Musikken bliver automatisk finjusteret, så den passer til udformingen af dit øre. Indadrettede mikrofoner registrerer, hvad du hører, og justerer derefter lav- og mellem­frekvenserne, så du får større detalje­rigdom i alle sange.

  Længere batteritid

  AirPods har en times ekstra batteritid sammenlignet med AirPods (2. generation), så du får op til seks timers afspilningstid² og op til fire timers taletid.⁵ Med kun fem minutters opladning får du cirka en times afspilningstid⁶ eller taletid.⁷ Og med MagSafe-opladningsetui kan du få op til 30 timers samlet afspilningstid og oplade med en MagSafe-oplader og trådløse opladere, som er kompatible.

  Sved- og vandafvisende

  Både AirPods og MagSafe-opladningsetuiet er klassificeret IPX4-vandafvisende, så de kan modstå alt fra regn til hård træning.

  Mageløse. På alle måder.

  De er nemme at indstille – bare tag dem ud af etuiet, så er de klar til brug. De skifter automatisk mellem dine Apple-enheder, og de kan kende forskel på dit øre og andre overflader, fordi de selv registrerer, om du har dem på. Siri kan læse notifikationer højt i dine AirPods med funktionen Meddel notifikationer med Siri. Og med Deling af lyd kan du og en ven nemt dele en sang eller en udsendelse på to sæt AirPods.