NYHEDER

ALFI TERMOKANDE
ALFI TERMOKANDE
Klassisk Alfi Juwel termokande i farven spacegrey.
DKK 450,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 562,50
3 STK. ELVANG GÆSTEHÅNDKLÆDER
3 STK. ELVANG GÆSTEHÅNDKLÆDER
Luksuriøse Melange-håndklæder.
DKK 180,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 225,00
ALL STEEL STEGEFAD, 28 CM
ALL STEEL STEGEFAD, 28 CM
All Steel stegefad med solid bund, 4,2 liter.
DKK 400,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 500,00
MOON DAMASK DUG, GRÅ
MOON DAMASK DUG, GRÅ
Luksus dug i design inspireret af månen.
DKK 300,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 375,00

POPULÆRE

ROYAL COPENHAGEN HISTORY MIX TERMOKRUS
ROYAL COPENHAGEN HISTORY MIX TERMOKRUS
Flot gaveæske med 3 stk. Royal Copenhagen krus.
DKK 560,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 700,00
BLOMSTERBERGS DRÅBEFONDUE, STOR
BLOMSTERBERGS DRÅBEFONDUE, STOR
Stor chokolade fondue til 4 personer.
DKK 99,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 123,75
TEE JAYS COLLEGE POLO - DAME
TEE JAYS COLLEGE POLO - DAME
Smart og moderigtig polo fra TeeJays. Findes i 4 farver.
Fra DKK 110,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms fra DKK 137,50
BITZ BESTIKSÆT, 16 DELE MESSING
BITZ BESTIKSÆT, 16 DELE MESSING
Komplet bestiksæt til 4 personer. Messing satinfinish.
DKK 400,00 ekskl. moms
Pris inkl. moms DKK 500,00

Firmajulegaver til både ansatte og kunder

SydDesign er specialiserede i at levere firmajulegaver, der gør det til et årligt højdepunkt for de ansatte.

Firmaets julegave er en vigtig anerkendelse af både medarbejderne og kunders betydning for virksomheden. Firmajulegaven er en sikker vej til at vise taknemmelighed overfor en stor arbejdsindsats eller et vellykket samarbejde. Det er meget vigtigt at give udtryk at man værdsætter sine ansattes indsats. Der er ingen tvivl om, at arbejdsgiverens tilfredshed avler medarbejdertilfredsstillelse.

Med den rette julegave styrkes fællesskabet i virksomheden, og den kreative løsning vil være samtale emne i lang tid. Den kreative firmajulegave kan også blive samtaleemne i mere private begivenheder med familie og venner. Her er det meget naturligt at snakke om, hvad den enkelte har fået i julegave. På den måde kan den føre til positiv omtale af virksomheden i medarbejdernes netværk, hvor billedet af en virksomhed der tager sine ansatte alvorligt spredes blandt venner og familie.

SydDesign har et stort sortiment og leverer firmajulegaver i alle størrelser og afstøbninger. Der er rigtig mange muligheder for at overraske i positiv forstand. Det store udvalg skaber en mulighed for selv at vælge en unik julegave, der passer til den enkelte virksomheds ansatte.

En firmajulegave til en tidligere kunde viser, at de stadig betyder noget for den enkelte virksomhed. Det er en rigtig fin anerkendelse af et godt samarbejde. Det, at man så samtidig gør opmærksom på sig selv, er bare en sidegevinst, der bestemt ikke kan skade. Med firmajulegaven til kunderne spreder man nemlig ordet om, at virksomheden stadig er aktiv og i vækst. Det billede vil man gerne sende til tidligere kunder. Kunder har som regel en del andre potentielle kunder i deres netværk. Den rette firmajulegave kan skabe adgang til dette netværk med positiv omtale af virksomheden og dermed også produkterne. Et af de vigtigste indtryk, man kan efterlade hos kunder og måske også potentielle kunder, er, at man tager dem seriøst, værdsætter dem, men mest af alt at man kan ramme deres individuelle behov. I SydDesigns enorme sortiment af firmajulegaver er der rig mulighed for selv at vælge en helt særlig gave til en helt særlig kunde.

Når du køber dine firmajulegaver hos SydDesign, behøver du ikke at bekymre dig om prisen. Vi har et stort udvalg til lave priser. De lave priser betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten. Det store sortiment er nøje udvalgt. Der er brugt tid på at tænke over detaljen, så du ikke behøver at gøre det. Det er hurtigt og simpelt at købe din firmajulegave hos SydDesign.

Du kan selv sammensætte en julekurv, eller vælge blandt vores store udbud af designartikler. Der er masser af muligheder for at vælge selv.

Vælg selv blandt firmajulegaver med sans for design

Designergaver til danskere er altid et sikkert valg. Hos SydDesign har vi et bredt udvalg af Skandinavisk design, og uanset om det skal være hårde eller bløde pakker, bliver det firmajulegaver af høj kvalitet. En designerjulegave er en rigtig fin anerkendelse af en stor indsats for virksomheden. Danskerne har sans for design, det ved vi hos SydDesign, og det afspejler sig også i vores udvalg.

Vælg selv, om julegaven skal sætte sit præg på de søde sager i hjemmet med Blomsterbergs mange dessert-redskaber. Den kan også blive en del af madlavningen med kvalitetsudstyr fra Jamie Oliver, Weber, Eva Solo eller Georg Jensen. Eller skabe en stilfuld servering med glas fra Rosendahl, udendørsservering med Triptrap og blomsterdekoration med vaser fra Lyngby Porcelæn eller populære Kæhler.

Der er også en bred vifte af brands og kategorier indenfor tekstiler og beklædning. Ure fra Skagen, Fossil eller Adidas. Kvalitets håndklæder og sengelinned fra Södahl eller en uldplaid fra Elvang. Eller Georg Jensens fantastiske juledug.

Julekurve og firmajulegaver, der er kræset for detaljen

SydDesign skaber løsninger, der passer til dine behov med et bredt udvalg af julegaver til ansatte. Alle mennesker er forskellige, uanset om det gælder kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Nogle værdsætter god vin, andre foretrækker noget til den søde tand. SydDesigns julekurve rummer masser af forskellige lækkerier til ganen. Fælles for dem alle er, at det er kvaliteten, der er i højsædet.

SydDesign leverer julekurve og gavepakker i mange forskellige sammensætninger, der alle rummer en bred vifte af kvalitetsprodukter. Julekurven er meget mere end en gave. Det brede og store udvalg af kvalitetsprodukter gør julekurven til en firmagave, der skaber en sansefuld oplevelse for den ansatte, som kan nyde den med både venner og familie.

Julekurven kan bestå af gode vine, chokolade, håndlavede trøfler, lakrids, lækre italienske råvarer, specialbryg, nødder, luksusmarmelade, kaffe, te og meget meget mere. Med SydDesigns lave priser er julekurven en ideel vej til at få mest muligt for pengene, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Julekurven er et sikkert valg som julegave til ansatte. Det er de færreste, der ikke værdsætter lækkerier.

Julekurven kommer altid i en i en kreativ indpakning, der passer til det valgte indhold. Vi ved, at en stor del af det at give en gave handler om indpakning. Hos SydDesign leverer vi både kreativ indpakning, men også indhold af høj kvalitet. Der er kredset for detaljen, og den ansatte kan mærke, at det er en firmajulegave, hvor der ligger omtanke og værdsættelse bag.