Trus Crianza rødvin, 2018
Varenummer: DOWN565295
 
DKK 119,00 / Stk
DKK 148,75 inkl. moms
 •  

Den ultimative Crianza-oplevelse får du med denne episke nyhed fra Palacios Vinos De Finca Trus. Et nyt vinhus hos Den Sidste Flaske, som levere kvalitetsvine med oplevelser for alle sanser i særklasse! Mere information

Bestsellers i Vin
 • Palacios Vinos De Finca Trus er som sagt en ny vingård hos Den Sidste Flaske, og hvilken nyhed! Trus serien er en hyldest til landet, hvorfra de stammer. I Trus er der frø af Palacios Vinos De Finca, som de selv siger. Trus er et akronym dannet af jord, eg, vindrue og sol (tierra, roble, uva, sol på spansk). Akronymet passer meget godt til vinene, da Trus-serien sigter efter at afspejle det klimatiske år i sine vine samt, at vinene er i stand til at overleve i flasken og vinde gennem årene. 

  Ler-kalkstensjorden i de højtliggende vinmarker, hvor denne vin kommer fra, definerer dens intense og komplekse personlighed med krydrede og modne frugtnoter. Den er afbalanceret, frisk og glat.

  Farven fremstår ren og strålende med en kirsebærrød farve med granat nuancer, med mellem høje lag. Duften er meget intens og kompleks med aroma af moden sort frugt og lakrids. Tiden i egetræsfade har tilføjet et strejf af krydderier og balsamico. Den er utroligt velsmagende i munden. Den har den mest perfekte harmoni mellem syre og alkohol.

  Den er frisk og venlig. Takket være dens behagelige, modne og bløde tanniner, som giver den en struktur, der giver en fantastisk lang og flot finish med en krydret eftersmag af moden frugt og et hint af røg.

  Decanter: 96 point OG guldmedalje

  James Suckling: 91 point

  Kan nydes nu eller gemmes i 3-4 år

  Passer perfekt sammen med lammekød