KAY BOJESEN SAMPAK
Varenummer: 2021-50
 
DKK 1.200,00 / Stk
DKK 1.500,00 inkl. moms
  •  
Kay Bojesen fanebærer, menig med gevær samt skilderhus.

Mere information

Bestsellers i Træfigurer
  • Skilderhuset måler H36 x Ø10 cm.  de danske slotte siden 1658, hvor Kay Bojesen tegnede de klassiske gardere i 1942. Nu kan du give din garder husly med det smukt udførte skilderhus, der er malet i de traditionelle røde og hvide-farver og dekoreret med det kongelige monogram i guld.design. En god gaveide for livet til både børn og voksne.. Figuren måler 22,5 cm i højden.
    Skilderhuset måler 36 cm i højden og er nedskaleret efter originale tegninger af Forsvarets skilderhuse. Den Kongelige Livgarde har stået vagt vedInspireret af et af Danmarks nationalsymboler fra Amalienborg Slotsplads skabte Kay Bojesen i 1942 sine håndmalede gardere. Lige siden har Fanebæreren været en kær gæst på fødselsdagsmorgenbordet og et designikon i boligen. En god gaveidé for livet til både børn og voksne.
    Inspireret af et af Danmarks nationalsymboler fra Amalienborg Slotsplads skabte Kay Bojesen i 1942 sine håndmalede gardere. Lige siden har Menige garder med gevær været stolte repræsentanter for dansk kvalitets
  • Type Firmagaver