All Screens GaveshopVil du gerne give dine medarbejdere mulighed for selv at vælge deres gave, ud fra et sortiment
som du har sammensat? 

 

Gavevalget.dk gør gaveindkøbet enkelt og fleksibelt for alle parter.

Gavevalget.dk tilbyder dine medarbejdere og/eller kunder valgfrihed til at vælge deres helt egen gave fra et udvalg på 24 aktuelle gaver.

Gavevalget.dk tilbyder gaver inden for 5 forskellige standardbudgetter, kr. 300,00, kr. 400,00, kr. 560,00, kr. 640,00 og kr. 880,00 ekskl. moms.

 

4 enkle trin til din gave:

  1. Vælg beløbet du ønsker, at dine ansatte kan købe for og afslut bestillingen. Du kan også ringe til os på tlf. 7412 3255

  2. Vi sender dig link og login til gaveshoppen, hvor medarbejderne kan vælge deres personlige gaver. Vi tilbyder også fysiske gavekort. 

  3. Du modtager en samlet bestillingsliste til godkendelse, og vi går igang med at pakke gaverne ind.

  4. Vi leverer gaverne med personlige navnelabels påsat samlet til jeres virksomhed til aftalt tid.

 

Gavevalget.dk fungerer på 2 forskellige måder:

 

- Vi fremsender et elektronisk link med login og password til gavevalget.dk, som du kan videresende til dine medarbejdere og/eller kunder.

- Vi fremsender fysiske gavekort med login og password til gavevalget.dk, som du kan give til dine medarbejdere og/eller kunder.

Vi aftaler i fællesskab et start- og sluttidspunkt for hvornår shoppen er åben. Når sluttidspunktet er nået fremsender vi en bestillingsliste til godkendelse. Når listen er godkendt pakker vi de ønskede gaver ind og påsætter navnelabel på hver enkelt gave. Vi leverer gaverne til firmaadressen på leveringsdato efter jeres ønske.

Ved udsolgte varer forbeholder vi os retten til udskiftning af varer i gaveudvalget, men vi garanterer altid valgmulighed mellem 24 forskellige aktuelle gaver.

Besøg Gavevalget.dk for at se vores gaveudvalg og sende forespørgsel