SACKit SACKIT CANVAS POUF BLACK
Varenummer: WF8572004
 
DKK 400,00 / Stk
DKK 500,00 inkl. moms
Canvas puffen bliver hurtigt familiens yndlingsmøbel, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis.

Mere information

Bestsellers i Møbler

 • de af i årevis.

  Puffen er skabt til at blive brugt (rigtig meget).Slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Smæk benene op, nyd livet og slap af!

  De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA! Når du kombinerer puffen med SACKit Serving Tray, vil de rå krydssting komme til syne ved bakkens smukke udskæringer langs kanten.
  Puffens unikke konstruktion giver dig fantastisk komfort i årevis. Betrækket er fremstillet i slidstærkt canvas (95% polyester og 5% bomuld), har en kraftig YKK lynlås og er fyldt med EPS kugler i bedste kvalitet.

  Brug den som fodskammel til din Canvas sækkestol, som puf til din sofa, som ekstra siddeplads i stuen eller kombinér den med SACKit Serving Tray og skab et lille bakkebord, sofabord eller sengebord. Canvas Pouf er et multifunktionelt produkt, som du vil få glæ
 • Type Firmagaver
  Brand SACKit