Eva Solo EVA SOLO QUAY BORDLAMPE
Varenummer: EVA720001014
 
DKK 560,00 / Stk
DKK 700,00 inkl. moms
Bordlampe med en elegant kuppelformet lampeskærm.

Mere information

Bestsellers i Lamper

  • Quay bordlampe med en elegant kuppelformet lampeskærm, en rund og forhøjet lampefod, en lampestang og en praktisk lysdæmper. Lampen er med sin justerbare lampeskærm, smukke form og kompakte størrelse nem at placere i vindueskarmen, i bogreolen, på sengebordet eller oven på skabet. Lampen spreder et fokuseret lys i elegant kontrast til lampens skulpturelle udtryk. Den leveres med en 2,5 m lang stofledning og kan bruges med lyskilde på max 25W. Fremstillet i pulverlakeret stål.


    Der er ikke mange ting, der har så stor betydning for stilen og atmosfæren i vores boligindretning, som de lamper, vi omgiver os med.
    Lampeserierne fra Eva Solo er skabt til at være det naturlige midtpunkt, der bringer både lys og elegance til hjemmet. Med lampernes stramme ydre i pulverlakeret stål, deres unikke og ikoniske former og deres varme og lysende indre skabes et moderne og karismatisk udtryk, hvor lys, form og funktion går op i en højere enhed.

    Formgivningen af Quay er inspireret af kuplen – en af de mest ikoniske former i verden, der siden tidernes morgen har spillet en fremtrædende rolle i arkitekturen. Med udgangspunkt i kuplens hvælvede form har Eva Solo skabt en iøjnefaldende og funktionel lampeserie, hvis formsprog fungerer i alle indretningsmæssige sammenhænge.Quay er en skulptur i sig selv, hvis naturlige skønhed blot understreges yderligere af at være i selskab med andre Quay modeller. Mål: Højde: 40 cm, Diameter: 16 cm
  • Type Firmagaver
    Brand Eva Solo