Julepynt

Der er ikke noget som juletiden, hvor man i fællesskab med venner og familie kan hænge sin julepynt på juletræet. Juletid er lig med hygge og kvalitetstid i fællesskab med dem, man er nær. Her kan der sammen med juletræets glimtende og minderige julepynt tænkes tilbage året, der gik. Tiden med julepynt minder os velvilligt og godmodigt om tidens gang. For det er altid børnene, der glæder sig mest over julepynten. Børnene er med til at minde de voksne om noget ganske essentielt: At det er vigtigt at glæde sig over de små glimt af hygge og glæde, som træets julehjerter repræsenterer for os.

Nyeste
TOPSTJERNE GULDBELAGT, STOR
GJ3404996
 
DKK 503,00 / Stk ekskl. moms
DKK 628,75 inkl. moms
TOPSTJERNE PALLADIUMBELAGT, STOR
GJ3406000
 
DKK 503,00 / Stk ekskl. moms
DKK 628,75 inkl. moms
TOPSTJERNE PALLADIUMBELAGT, MEDIUM
GJ3406001
 
DKK 431,00 / Stk ekskl. moms
DKK 538,75 inkl. moms
TOPSTJERNE GULDBELAGT, MEDIUM
GJ3405000
 
DKK 431,00 / Stk ekskl. moms
DKK 538,75 inkl. moms
VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 15 CM VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 15 CM
FH12341
 
DKK 25,00 / Stk ekskl. moms
DKK 31,25 inkl. moms
VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 50 CM VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 50 CM
FH12339
 
DKK 60,00 / Stk ekskl. moms
DKK 75,00 inkl. moms
VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 65 CM VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 65 CM
FH12337
 
DKK 90,00 / Stk ekskl. moms
DKK 112,50 inkl. moms
VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 40 CM VILLA COLLECTION STJERNE I FINÉR 40 CM
FH12340
 
DKK 45,00 / Stk ekskl. moms
DKK 56,25 inkl. moms
Viser 1 til 8 af 8

Juletræspynt gør december til noget helt særligt

Uden juletræspynt er det svært at forestille sig en rigtig julemåned. Med juletræspynt kommer man i stemning til julen, og alt hvad den bringer med sig. Hvem kan huske tilbage på en julemåned uden juletræspynt? I mange steder i verden er det en tradition at hænge juletræspynt op på træet. Som den tradition det nu engang er, er det også en god ide engang imellem at variere den lidt. For variationens og hyggens skyld kan det være en god ide at udvide sortimentet, at finde på noget nyt juletræspynt til træet. På den måde bliver træet unikt hvert år. Ligesom også året har været unikt, bør også træet være det. For på en måde repræsenterer træet et slags spejl, hvor alle minderne bliver projiceret hen. Det er jo ved juletræet, at man med dæmpet belysning ved den knitrende kamin, omkring den 25. eller  den 26., sidder og tænker tilbage på året, der gik. Juletræet og blikket former på den måde en slags forbindelse til de minder, der har skabt året. På den måde levendegøres minderne. De får et slags udtryk i forbindelsen med juletræspynt og juletræshyggen.  

Georg Jensen julepynt

Hos Georg Jensen er man i mange år gået op i at producere flotte genstande med en enorm æstetisk kraft. Her handler det om at kunne give forbrugerne oplevelser og særlige minder med hjem. Når vi taler om minder helt generelt, taler vi som regel om billedlige minder. De har en helt klar sanselig kraft, hvorved vi som mennesker afspejler og skaber vores minder. Uden det sanselige, uden detaljerne, og den farvestrålende pallet, som livet tilbyder os i den daglige virkelighed, er det svært at forestille sig, hvordan vi overhovedet skulle huske. George Jensen julepynt er julepynt, der er skabt til at pleje minderne. Her tilbydes en bred pallet af skøn julepynt, der kan tiltale de fleste. Der henvises både til det sentimentale, som julen nu engang også skal kunne, og samtidig også til det helt igennem optimistiske og positive. Det er det, julen kan. Julen kan forbinde to egentlige modpoler i al sin sanselige saft og krat. Med julepynt fra Georg Jensen er det lige før, at selve julemiddagen overskygges af den taktile energi, som pynten repræsenterer.  

Topstjerne til juletræ

Ligesom en mand i gamle dage ikke kunne gå på gaden uden en hat på hovedet, holder vi stadig i disse moderne tider nogle traditioner i hævd. Juletiden er traditionernes tid. Her må vi gerne være lidt gammeldags og konforme. Hvis ikke julen var det samme hvert år, ville der være noget galt. Og så dog. For julen forandrer sig med hvert år. Ligesom nye familiemedlemmer kommer til, holdes julen måske i forskellige hjem fra år til år. Men der er stadig en slags illusion forbundet med det at holde jul. Selvom det måske er anderledes, er det stadig helt det samme som altid. Julen er et skønt paradoks. Og måske i sidste ende også et nødvendigt paradoks. Men det helt igennem paradoksale ville dog være, hvis der ingen topstjerne til juletræ var. Det ville være helt igennem underligt, hvis ikke der på toppen af træet var en slags stjerne. Det er jo netop denne stjerne, man synger om under dansen omkring juletræet. Og det er netop denne stjerne, året reflekteres i, når man i fællesskab sidder og nyder træets flotte glans. Der er mange måder at pynte et træ på. Men en topstjerne til juletræ, bør der uden tvivl være. Der findes heldigvis et stort udvalg af forskellige størrelser. Så man behøver ikke at skulle bakse med en for stor stjerne, der banker op i loftet. Man kan få sin juleaften og julestjerne, ligesom man vil have den.