SENSEO & ROYAL COPENHAGEN KRUS
Varenummer: 2021-12
 
DKK 560,00 / Stk
DKK 700,00 inkl. moms
Gavepakke med Senseo kapsel maskine & 2 Royal Copenhagen krus.

Mere information

Bestsellers i Gavepakker

 • ne hjem, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er ren elegant enkelhed. Det grundlæggende design er identisk med Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Riflet Signatur, og lader sig fint blande med andre stel – men på egen hånd er det også elegant og iøjnefaldende. 
  entreret omkring bæredygtighed. 

  Crema Plus-teknologien sikrer et lækkert, fløjlsblødt crema-lag. Ved hjælp af 45 aromadyser spreder kaffeboost-teknologien det varme vand jævnt gennem hver SENSEO®-kaffepude. 

  Med i kassSenseo Original ECO kan lave både en kop og et krus kaffe på mindre end et minut. Få en mere intens kaffeoplevelse med Senseo original ecos crema plus og kaffeboost-teknologi. Derudover er produktionen og funktionaliteten af original eco cen følger:
  • 32 stk. Senseo Classic Organic (medium kop).
  • 36 stk. Senseo Classic (medium kop).
  • 8 stk. Senseo Café Latte.

  Royal Copenhagen Hvid Riflet Krus, 28 cl., 2 stk. Hvid Riflet fortæller historien om kongeligt porcelæn og håndværk i en minimalistisk og nutidig stil. Resultatet? En moderne klassiker. Stellets rene hvidhed og enkle design gør det perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel. Hvid Riflet er ideelt som hverdagens spisestel i moder
 • Type Firmagaver