SACKit SACKIT GAVEPAKKE - RETROIT,PUFF & TRAY
Varenummer: 2021-06
 
DKK 1.440,00 / Stk
DKK 1.800,00 inkl. moms
Sampak med sækkestol, puf & bakke.

Mere information

Bestsellers i Gavepakker

 • Materialer:
  Cover: 95% polyester, 5% bomuld, ØKO-TEX 100 Standard -         
  Fyld: spildmateriale fra anden produktion: strimlet skum, 10 kg

  Produktspecifikationer:
  Mål stol: 78 x 75 x 65 cm
  Mål pakke: 50 x 50 x 32 cm -      
  RETROit compressed sækkestolen kommer komprimeret når du modtager den, og skal derfor samles. Når sækkestolen er samlet, skal du vente i 24-48 timer før brug, til at skummet er udvidet og sækkestolen har korrekt form.

  Håndtaget på bagsiden er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug. Vi anbefaler, at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk I håndtaget bagpå kan forårsage skader i stoffet.

  OBS: Denne sækkestol RETROit Compressed er designet i andre mål end vores andre sækkestole for at komplementerer fyldet, som er 100% skum.

  Puf:
  Puffens unikke konstruktion giver dig fantastisk komfort i årevis. Betrækket er fremstillet i slidstærkt canvas (95% polyester og 5% bomuld), har en kraftig YKK lynlås og er fyldt med EPS kugler i bedste kvalitet.

  Brug den som fodskammel til din Canvas sækkestol, som puf til din sofa, som ekstra siddeplads i stuen eller kombinér den med SACKit Serving Tray og skab et lille bakkebord, sofabord eller sengebord. Canvas Pouf er et multifunktionelt produkt, som du vil få glæde af i årevis.

  Puffen er skabt til at blive brugt (rigtig meget).Slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Smæk benene op, nyd livet og slap af!

  De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA! Når du kombinerer puffen med SACKit Serving Tray, vil de rå krydssting komme til syne ved bakkens smukke udskæringer langs kanten.

  Bakken:
  Bakken er behandlet med en mat lak, som gør den vandafvisende. Behandlingen lader samtidigt træets smukke farve og struktur skinne igennem. Bakken er egnet til servering af fødevarer, så du kan gøre dine anretninger ekstra indbydende. DRUMit Tray er specialfremstillet, så den passer perfekt sammen med vores puffer. Bakken kan fungere som bordplade til puffen, så du får et smart lille bakkebord, som kan bruges overalt i boligen. KSækkestol:
  Denne sækkestol adskiller sig fra vores andre loungestole ved at have 100% skumfyld, hvilket gør stolen blødere og formen holdbar. For at komplementere fyldet er RETROit Compressed yderligere designet i andre mål end det ses ved vores andre RETROit modeller.

  RETROit Compressed sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt med en væg af Velcro. Når du sætter dig i stolen, vil de to indvendige dele presses mod hinanden, så du får optimal støtte og komfort i ryggen. Sækkestolen er skabt i et slidstærkt materiale, som kan tåle at blive brugt flittigt og er derfor fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof og YKK-lynlås.

  De smukke håndsyede krydssting langs stolens kant gør ethvert produkt helt unikt. Tråden er af kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look.

  Fyldet i RETROit sækkestolen består 100% af spildmateriale fra en sofafabrik. Skumrester indsamles, strimles og bruges herefter i vores sækkestol, i stedet for at blive smidt ud på fabrikken. En af fordelene ved denne type fyld er foruden upcycle værdien, at fyldet kan komprimeres og give en mere miljøvenlig fragt af stolen. 

  Når du modtager RETROit Compressed er sækkestolen komprimeret til cirka ¼ af dens originale størrelse. Ved at komprimere fyldet har vi reduceret emballagestørrelsen med cirka 75%, hvilket giver en mere bæredygtig transport af sækkestolen. Emballagen er yderligere minimeret og lavet i genbrugspap, for at skåne miljøet, så meget som muligt. Boksen er designet, så den ligner en pakke, på den måde undgår du yderligere indpakning – en tidsbesparende og ikke mindst bæredygtig løsning.
  <ombinér de to produkter eller brug dem hver for sig – smart!


  Produktspecifikationer:

  • Mål: 1,8 x D48 cm
  • Behandlet med mat lak
  • Egnet til fødevarer
  • Passer til vores Drums
  • Massivt træ
  • Findes i 2 forskellige træsorter; acacia- og egetræ


  Bemærk: Da bakkerne er i et naturmateriale, vil de alle være unikke, og de varierer i farve og træstruktur. Der kan forekomme knaster som en naturlig del af træet.

 • Type Firmagaver
  Brand Sackit