SACKit RETROit Compressed - Grey Melange
Varenummer: WF8582002
 
DKK 640,00 / Stk
DKK 800,00 inkl. moms
 •  

Med RETROit Compressed får du en smuk og komfortabel sækkestol i dansk design, som er lavet i lækre materialer med tanke på bæredygtighed, hvor blandt andet tekstilet er fremstillet af 90% genbrugspolyester.Mere information

Bestsellers i Gavepakker
 • Denne sækkestol adskiller sig fra vores andre loungestole ved at have 100% skumfyld, hvilket gør stolen blødere og formen holdbar. For at komplementere fyldet er RETROit Compressed yderligere designet i andre mål end det ses ved vores andre modeller.

  Fyldet i RETROit sækkestolen består 100% af spildmateriale fra en sofafabrik. Skumrester indsamles, strimles og bruges herefter i vores sækkestol, i stedet for at blive smidt ud på fabrikken. En af fordelene ved denne type fyld er foruden upcycle værdien, at fyldet kan komprimeres og give en mere miljøvenlig fragt af stolen. 

  RETROit Compressed sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt med en væg af Velcro. Når du sætter dig i stolen, vil de to indvendige dele presses mod hinanden, så du får optimal støtte og komfort i ryggen. Sækkestolen er skabt i et slidstærkt materiale, som kan tåle at blive brugt flittigt og er derfor fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt tekstil lavet af genbrugspolyester og YKK-lynlås.

  Når du modtager RETROit Compressed er sækkestolen komprimeret til cirka ¼ af dens originale størrelse. Ved at komprimere fyldet har vi reduceret emballagestørrelsen med cirka 75%, hvilket giver en mere bæredygtig transport af sækkestolen. Emballagen er yderligere minimeret og lavet i genbrugspap, for at skåne miljøet, så meget som muligt. Boksen er designet, så den ligner en pakke, på den måde undgår du yderligere indpakning – en tidsbesparende og ikke mindst bæredygtig løsning. 

   

  OBS: Denne sækkestol RETROit Compressed er designet i andre mål end vores andre sækkestole for at komplementerer fyldet, som er 100% skum. Rengør let med en fugtig klud, tilsæt eventuelt mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket er aftageligt, anbefaler vi ikke, at du vasker det, da de håndsyede sting langs stolens kanter kan tage skade ved maskinvask.

 • Type Firmagaver
  Brand SACKit