PIZZAOVN INKL. PIZZA SPADE & BESTIK
Varenummer: 2020-47
 
DKK 560,00 / Stk
DKK 700,00 inkl. moms
Pizzaovn & lækkert bestik fra Raadvad Royal.

Mere information

Bestsellers i Gavepakker

 • Pizzaovn:
  Apizapizzaovn er idéel til at bage hjemmelavede pizzaer, da den afgiver den rette temperatur for at skabe en sprød pizza. Ovnen har der ud over flere funktioner og kan bruges som bageovn på din grill i haven.Kun kreativiteten sætter grænser for, hvad du kan bage med pizzaovnen. Nyd perfekte pizzaer direkte fra din egen gas-eller kuglegrill på 3-5 min.

  Dens størrelse gør, at almindelige stegepander eller mindre fade også kan stilles ind i pizzaovnen til eksempelvis at stege fisk kød,grøntsager, brød, kager og mm.

  Apiza er samlet og klar til brug, og dermedfølger en pizzasten i pakken. Måler 15 x 40 x 35 cm. 110/5000/Firebox Stainless Steel Pizza spade.

  Raadvad Royal bestik til 4 mand:
  Raadvad Royal er en traditionsrig og smuk køkkenserie, hvor ergonomi og funktionalitet er kombineret med et klassisk design. Steak Bestikket er fremstillet med klinger i 18/10 rustfrit stål ( knive i 14/0 stål) og et stærkt bakelit håndtag, som giver perfekt balance i hånden. Knivklingen har to forskellige slibninger, så der opleves et fantastisk skær, når bøffen skæres ud. Gaflen er fremstillet med fire lange tænder med et smalt mellemrum, så den er velegnet til at stikke i kødet såvel som "det løse".
 • Type Firmagaver