MIIEGO BOOM SORT
Varenummer: MIIEGO11084
 
DKK 400,00 / Stk
DKK 500,00 inkl. moms
 •  

iFORM TESTVINDER i kategorien "Over ear-høretelefoner". BOOM by MIIEGO® kommer med BOOM-seriens prisvindende lydkvalitet i absolut verdensklasse, hvor modellen har vundet en række internationale tests og priser for fremragende design, funktionalitet og sin topkvalitetslyd.Mere information

Bestsellers i Gavepakker
 • BOOM'en er optimeret med lydkomponenter i bedste kvalitet, der leverer krystalklar lyd med en kraftig bas og knivskarp diskant - altsammen for at give dig en optimal og helt igennem kompromisløs musikoplevelse uanset om det er til indendørs eller udendørs brug.

   

  Det innovative Twist'N'Turn-design på alle BOOM by MIIEGO®-høretelefoner tilføjer en helt ny dimension til brugen og funktionaliteten af ​​dine hovedtelefoner. Nu kan du nemlig både enkelt og hurtigt udskifte ørepuderne på dine BOOM og bruge lige netop de ørepuder som passer bedst til dine behov.

  Skift det bløde PU-lædersæt, som er særdeles komfortabelt og velegnet til f.eks. casual- eller kontorbrug, ud med de vaskbare sportsørepuder i åndbart mesh-materiale, som er yderst behagelige at have på under træning eller andre former for fysisk aktivitet.

  Den smarte feature medvirker også til at forøge produktets levetid, da slidte ørepuder nu let kan udskiftes uden at kassere hele produktet. Et ekstra sæt MIIEGO® Active Lifestyle-ørepuder er inkluderet i pakken.

  Din tid er din luksus og med op til hele 36 timers batteritid får du tid nok til flere dage med lækre musikoplevelser i ørerne.

  Du får friheden til selv at vælge: trådløst eller med kabel. Vi har nemlig tilføjet et AUX-kabel i din BOOM-pakke, så du frit kan veksle mellem mulighederne fuldstændigt som det passer dig.

  m

 • Type Firmagaver
  Brand MIIEGO