BON GOÛT LÆDERFORKLÆDE + GRILLBESTIK
Varenummer: 2020-43
 
DKK 560,00 / Stk
DKK 700,00 inkl. moms
Lækker grilpakke med forklæde og grillbestik til 4 mand.

Mere information

Bestsellers i Gavepakker

 • Bon Goût læderforklæde er et skønt forklæde i ægte kalve læder, udviklet til dem, der elsker at lave mad i køkkenet og ved grillen. Det yder god beskyttelse til dit tøj, uanset miljøet. Med en justerbar nylonrem om halsen, de flotte messingbeslag og en lang nylonrem rundt om taljen, kan forklædet nemt justeres til din krop for maksimal komfort. Forklædet har 2 læderremme i højreside til evt. viskestykke, grilltang mm. og en Sidelomme med målene 22 x 16 cm. 

  Bon Goût læderforklædet i læder er en perfekt gave til den grillmester, vi alle kender.  Lavet i 
  Tuscany Nappa læder med mål 79 x 61 cm.

  Vedligeholdelse:
  Tør pletten med en fugtig klud eller bruge galdesæbe og vand. Skindet kan efter behov behandles med naturligt læderfedt eller læderolie. 

  Raadvad Royal:
  Er en traditionsrig og smuk køkkenserie, hvor ergonomi og funktionalitet er kombineret med et klassisk design. Steak Bestikket er fremstillet med klinger i 18/10 rustfrit stål ( knive i 14/0 stål) og et stærkt bakelit håndtag, som giver perfekt balance i hånden. Knivklingen har to forskellige slibninger, så der opleves et fantastisk skær, når bøffen skæres ud. Gaflen er fremstillet med fire lange tænder med et smalt mellemrum, så den er velegnet til at stikke i kødet såvel som "det løse".

 • Type Firmagaver