Sorelle Island Earstick & Sky Bracelet
Varenummer: SOREL3373
 
DKK 400,00 / Stk
DKK 500,00 inkl. moms
 •  

1 stk. Earstick og armbånd fra danske Sorelle. Mere information

Bestsellers i Firmajulegaver
 • Den håndlavede Island ørering har en stor personlighed, og det diskrete design gør den egnet til alle looks og alle lejligheder.

  Lavet af forgyldt 925 sterling silver med en ægte ferskvandsperle som midtpunkt.  Alle perler er unikke, ligesom kvinderne der går med dem. Vær derfor opmærksom på, at størrelse og form kan variere. 

  Ægte ferskvandsperle. Forgyldt 925 sterling silver. Alle vores perler kommer med naturlige variationer, og vil derfor ikke ligne den på billedet fuldstændig. Men de er alle lige smukke.

  Mød Sky armbåndet.

  En af vores håndlavede klassikere, der passer perfekt til din personlige kollektion. Simple, gyldne glasperler er sat sammen med vores runde ferskvandsperler, der hver har diskrete forskelle i form og farve.

  Ved at bruge unikke perler, der adskiller sig en smule fra hinanden med deres små ufuldkommenheder, skabes der et meget mere interessant design, end hvis de alle havde været ens. Hvert eneste smykke er håndlavet med fokus på kvalitet, håndværk og et moderne take på tidløse klassikere.

 • Type Firmagaver