Kay Bojesen Årsfugl Jackie 2023
Varenummer: KB39326
 
DKK 320,00 / Stk
DKK 400,00 inkl. moms
  •  

Byd velkommen til Jackie, der produceres i et begrænset antal eksemplarer og graveres med årstal klar til at flyve ind på hylden og blive en del af samlingen. Højde 12.5 cm. Mere information

Bestsellers i Firmajulegaver
  • Kay Bojesen er kendt for sine originale fortællinger i træ, og hen over sommeren 2022 bad vi alle Kay Bojesens fans hjælpe os med at skrive videre på historien. Vi designede to nye Sangfugle – Jackie og Teddy – med hver deres skønne personlighed og fine farver og lod en afstemning afgøre, hvilken en der skulle tilføjes til Kay Bojesens kollektion af Sangfugle. Jackie produceres i et begrænset antal eksemplarer og er graveret med årstal. Årets Sangfugl 2023 er en smule mindre end den klassiske Sangfugl, men præcis lige så charmerende. Jackie er lavet af FSC-certificeret bøgetræ, der garanterer, at træerne til produktionen er plantet, dyrket og fældet ansvarligt. Og så er Årets Sangfugl 2023 selvfølgelig forarbejdet og malet i hånden med stor præcision og dygtighed, præcis ligesom alle Kay Bojesens figurer.
    Alle Kay Bojesens søde Sangfugle skaber glæde og flyver lige i hjertet på store og små med hver deres charmerende personlighed. Og Sangfuglene er et godt eksempel på, hvordan Kay Bojesen med et simpelt formsprog formåede at give sine figurer liv og sjæl, så de den dag i dag taler til fantasien og barnet i os alle på tværs af alder og generationer. 

  • Type Firmagaver
    Brand Kay Bojesen