SACKit TOUCHIT OG BOOMIT
Varenummer: 2020-03
 
DKK 1.200,00 / Stk
DKK 1.500,00 inkl. moms
Lydpakke bestående af Eksklusive Bluetooth høretelefoner og en kompakt trådløs højtaler.

Mere information

Bestsellers i Elektronik

 • rs batteritid.

  Forkæl dine ører med imponerende lyd og fantastisk pasform. Høretelefonerne har ANC funktionen, som lader dig nyde musikken og minimerer støjen omkring dig. TOUCHit høretelefonerne er uundværlige at have med på fart hjælp af høretelefonernes knapper og lad telefonen ligge i lommen, når du er på farten.  en. TOUCHit er et par on-ear høretelefoner med et helt unikt design, som giver dig lyd og ANC på niveau med en over-ear model. Ørekopperne er specialdesignet med to puder på hver, hvilket øger både lydoplevelsen og komforten. Styr nemt din musik ved å en klar og ren lyd selv når højtaleren er på max volumen. Indendørs eller udendørs – du vælger selv. BOOMit er super nem at tage under armen, men er også ideel til indendørs brug, hvor lyden fylder rummet og ikke kræver meget gulvplads. Og med et lækkert og eksklusivt stilrent dansk design adskiller BOOMit sig fra andre lignende party højtalere på markedet. BOOMit er til dig der ikke kan få nok lyd og som elsker når musikken pumper og stemningen spredes, men som også ønsker stilrent lækkert design og friheden til at tage stemningen med dig overalt. Tilslut to BOOMit højtalere med TWS funktionen via Bluetooth-teknologi og få rigtig gang i festen. Produkt specifikationer: Bluetooth 5.0, 6600 mAh (6 timers batteritid), True Wireless Stereo (TWS), AUX, Spilletid: op til 6 timer, Opladetid: 3-4 timer, Bass: 30W, 4ohm, 8 inch, Diskant: 15W, 4ohm hver, 52 cm, USB port. Mål:268x190x360mm.

  Eksklusive Bluetooth høretelefoner i dansk design med 15 timeLet’s BOOMit. Mærk den komplette lydoplevelse med BOOMit og ta’ festen med dig overalt!

  Med BOOMit kan du nemt tage feststemningen og lyden med til alle de lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til maks. Til havefesten, fodboldtræningen, fødselsdagen eller dit beachparty – alle steder hvor stemningen skal spredes og musikken boome. BOOMit er en eksklusiv batteridrevet højtaler med indbygget Bluetooth 5.0. Med lydniveau nok til at en lækker havefest og dansende mennesker samt batteritid, der holder festen i gang hele natten, er BOOMit det perfekte centrum for din næste fest. BOOMit spiller ikke bare vanvittigt højt for en batteridrevet højtaler og giver op til 6 timers spilletid på en enkelt opladning, den giver ogs
 • Type Firmagaver
  Brand SACKit